Sitenin sağında bir giydirme reklam

AHİKA Yönetim Kurulu Toplantısı Nevşehir’de Yapıldı

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.01.2015 - 17:57, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AHİKA Yönetim Kurulu Toplantısı Nevşehir’de Yapıldı

Ahiler Kalkınma Ajansı Aylık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı, Nevşehir Valiliği Toplantı Salonu’nda yapıldı.   Ahiler Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan Başkanlığındaki toplantı, Aksaray, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir ve Niğde illeri Valilerinin yanı sıra Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi Başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanları ve Ahiler Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mehmet Fatih Yıldız’ın katılımıyla gerçekleştirildi.   Toplantı öncesi bir açıklama yapan Ahiler Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan şunları söyledi: ‘’Toplantımız, bir önceki Yönetim Kurulu toplantısında alınan kararlarla ilgili çalışmaları değerlendirerek başlayacaktır. Geçtiğimiz ay, öne çıkan çalışmaların başında 2015 Yılı Mali Destek Programları’nın ilan edilmesi gelmektedir. Programlar, Ahiler Kalkınma Ajansı’nın vizyonu ve üst ölçekli planlar çerçevesinde bölge için öncelikli olan, “Enerji Altyapısı” ve “Sosyal Kalkınma” konu başlıklarında ilan edilmiştir. Programlar kapsamında kullandırılacak toplam destek miktarı ise 10 milyon TL olarak açıklanmıştır. Geçtiğimiz ayın bir diğer önemli çalışması ise 11. Kalkınma Kurulu toplantısı olmuştur. Ahiler Kalkınma Ajansı 11. Kalkınma Kurulu Toplantısı 30.12.2014 Salı günü Kırşehir’de gerçekleştirilmiştir. Öte yandan Kapadokya tanıtım filmi tamamlanmış ve bildiğiniz gibi AHİKA Yönetim Kurulu Üyeleri, basın ve diğer davetlilerin katılımıyla bugün lansmanı yapılmıştır. Bugünkü toplantının önemli gündem maddeleri; Yıllık Birim ve Ajans Faaliyet Raporlarının Yönetim Kurulu’na sunulması, TR71 Bölgesi tanıtımı için haritalama, web sitesi ve akıllı telefon uygulaması gibi çalışmalar olacaktır. Toplantıda, Yönetim Kurulu Üyelerimiz bu konuları değerlendirecektir. Diğer konuların görüşülmesiyle devam edecek olan toplantımız gelecek bir ay için planlanan çalışmaların görüşülmesiyle sona erecektir.’’   Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.
Ahiler Kalkınma Ajansı Aylık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı, Nevşehir Valiliği Toplantı Salonu’nda yapıldı.
 
Ahiler Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan Başkanlığındaki toplantı, Aksaray, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir ve Niğde illeri Valilerinin yanı sıra Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi Başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanları ve Ahiler Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mehmet Fatih Yıldız’ın katılımıyla gerçekleştirildi.
 
Toplantı öncesi bir açıklama yapan Ahiler Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan şunları söyledi:
‘’Toplantımız, bir önceki Yönetim Kurulu toplantısında alınan kararlarla ilgili çalışmaları değerlendirerek başlayacaktır. Geçtiğimiz ay, öne çıkan çalışmaların başında 2015 Yılı Mali Destek Programları’nın ilan edilmesi gelmektedir. Programlar, Ahiler Kalkınma Ajansı’nın vizyonu ve üst ölçekli planlar çerçevesinde bölge için öncelikli olan, “Enerji Altyapısı” ve “Sosyal Kalkınma” konu başlıklarında ilan edilmiştir. Programlar kapsamında kullandırılacak toplam destek miktarı ise 10 milyon TL olarak açıklanmıştır. Geçtiğimiz ayın bir diğer önemli çalışması ise 11. Kalkınma Kurulu toplantısı olmuştur. Ahiler Kalkınma Ajansı 11. Kalkınma Kurulu Toplantısı 30.12.2014 Salı günü Kırşehir’de gerçekleştirilmiştir. Öte yandan Kapadokya tanıtım filmi tamamlanmış ve bildiğiniz gibi AHİKA Yönetim Kurulu Üyeleri, basın ve diğer davetlilerin katılımıyla bugün lansmanı yapılmıştır. Bugünkü toplantının önemli gündem maddeleri; Yıllık Birim ve Ajans Faaliyet Raporlarının Yönetim Kurulu’na sunulması, TR71 Bölgesi tanıtımı için haritalama, web sitesi ve akıllı telefon uygulaması gibi çalışmalar olacaktır. Toplantıda, Yönetim Kurulu Üyelerimiz bu konuları değerlendirecektir. Diğer konuların görüşülmesiyle devam edecek olan toplantımız gelecek bir ay için planlanan çalışmaların görüşülmesiyle sona erecektir.’’
 
Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.