KAPADOKYA ÜNİVERSİTESİ

Ürgüp Devlet Hastanesi Göz Muayenesine Başladı

SAĞLIK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.12.2014 - 09:26, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ürgüp Devlet Hastanesi Göz Muayenesine Başladı

Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel sekreterliğine bağlı Ürgüp Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ayhan Ceran Ürgüp Devlet Hastanesinde önemli bir eksiği gördüğünü belirterek, kendi uzmanlık alanı olan Göz Polikliniği hizmeti vereceğini açıkladı. Başhekim Ceran, Pazartesi, çarşamba ve cuma günleri saat 10:00 ile 11:00 arasında 15 hasta kabul edeceğini, ayın 12 günü toplamda 180 kişinin göz muayenesi ile vatandaşlarımızın Nevşehir ve çevre illere gitmesine gerek kalmadığını belirterek Ürgüp’lü vatandaşlarımıza hayırlı olsun dedi.  

Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel sekreterliğine bağlı Ürgüp Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ayhan Ceran Ürgüp Devlet Hastanesinde önemli bir eksiği gördüğünü belirterek, kendi uzmanlık alanı olan Göz Polikliniği hizmeti vereceğini açıkladı.

Başhekim Ceran, Pazartesi, çarşamba ve cuma günleri saat 10:00 ile 11:00 arasında 15 hasta kabul edeceğini, ayın 12 günü toplamda 180 kişinin göz muayenesi ile vatandaşlarımızın Nevşehir ve çevre illere gitmesine gerek kalmadığını belirterek Ürgüp’lü vatandaşlarımıza hayırlı olsun dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.