Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gündüzpolat Sağlık Kuruluşlarını Geziyor

SAĞLIK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.11.2014 - 18:07, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Gündüzpolat Sağlık Kuruluşlarını Geziyor

NEVŞEHİR(MHA) Geçtiğimiz günlerde yapılan olağan genel kurulun ardından ikinci dönem yeniden Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanlığına seçilen Gündüzpolat, İl genelindeki sağlık kuruluşlarını ziyaret ediyor.   Ziyaretlerinde sağlık kuruluşlarındaki yaşanan sıkıntıları, sağlık çalışanlarının sorunlarını tespit eden ve sağlık çalışanları ile sohbet eden Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanı Hakan Gündüzpolat, Nevşehir Merkez 112 Acil İstasyonu, Acıgöl Merkez Toplum Sağlığı Merkezi, Acıgöl ilçesine bağlı Tatlarin beldesinde bulunan Aile Sağlığı Merkezlerini de ziyaret etti.   Bu tür ziyaretleri önümüzdeki günlerde gerçekleştirmeye devam edeceklerini belirten Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanı Gündüzpolat, Sağlık Çalışanlarının her zaman yanlarında olmayı sürdüreceklerine dikkat çekti.
NEVŞEHİR(MHA) Geçtiğimiz günlerde yapılan olağan genel kurulun ardından ikinci dönem yeniden Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanlığına seçilen Gündüzpolat, İl genelindeki sağlık kuruluşlarını ziyaret ediyor.
 
Ziyaretlerinde sağlık kuruluşlarındaki yaşanan sıkıntıları, sağlık çalışanlarının sorunlarını tespit eden ve sağlık çalışanları ile sohbet eden Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanı Hakan Gündüzpolat, Nevşehir Merkez 112 Acil İstasyonu, Acıgöl Merkez Toplum Sağlığı Merkezi, Acıgöl ilçesine bağlı Tatlarin beldesinde bulunan Aile Sağlığı Merkezlerini de ziyaret etti.
 
Bu tür ziyaretleri önümüzdeki günlerde gerçekleştirmeye devam edeceklerini belirten Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanı Gündüzpolat, Sağlık Çalışanlarının her zaman yanlarında olmayı sürdüreceklerine dikkat çekti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.