Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir’de Bugün Sağanak Yağış Bekleniyor

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.11.2014 - 11:53, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir’de Bugün Sağanak Yağış Bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahminlerine göre Nevşehir’de bugün sağanak yağış beklenirken yarın ise bulutlu bir hava bekleniyor. Nevşehir’de bugün ve önümüzde ki 4 gün boyunca yapılan hava tahmini şu şekilde; 15 Kasım Cumartesi sağanak yağış bekleniyor. En düşük hava sıcaklığı 6 derece, en yüksek hava sıcaklığı ise 15 derece olarak tahmin ediliyor. 16 Kasım Pazar günü çok bulutlu bir hava bekleniyor. En düşük hava sıcaklığı 4 derece, en yüksek hava sıcaklığı ise 13 derece olarak tahmin ediliyor. 17 Kasım Pazartesi sisli bir hava bekleniyor. En düşük hava sıcaklığı 3 derece en yüksek hava sıcaklığı ise 14 derece olması tahmin ediliyor. 18 Kasım Salı günü sisli bir hava bekleniyor. En düşük hava sıcaklığı 2 derece, en yüksek hava sıcaklığı ise 15 derece olması tahmin ediliyor. 19 Kasım Çarşamba günü Nevşehir’de sisli hava devam edecek. En düşük hava sıcaklığı 1 derece en yüksek hava sıcaklığı ise 16 derece olması tahmin ediliyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahminlerine göre Nevşehir’de bugün sağanak yağış beklenirken yarın ise bulutlu bir hava bekleniyor.

Nevşehir’de bugün ve önümüzde ki 4 gün boyunca yapılan hava tahmini şu şekilde;

15 Kasım Cumartesi sağanak yağış bekleniyor. En düşük hava sıcaklığı 6 derece, en yüksek hava sıcaklığı ise 15 derece olarak tahmin ediliyor.

16 Kasım Pazar günü çok bulutlu bir hava bekleniyor. En düşük hava sıcaklığı 4 derece, en yüksek hava sıcaklığı ise 13 derece olarak tahmin ediliyor.

17 Kasım Pazartesi sisli bir hava bekleniyor. En düşük hava sıcaklığı 3 derece en yüksek hava sıcaklığı ise 14 derece olması tahmin ediliyor.

18 Kasım Salı günü sisli bir hava bekleniyor. En düşük hava sıcaklığı 2 derece, en yüksek hava sıcaklığı ise 15 derece olması tahmin ediliyor.

19 Kasım Çarşamba günü Nevşehir’de sisli hava devam edecek. En düşük hava sıcaklığı 1 derece en yüksek hava sıcaklığı ise 16 derece olması tahmin ediliyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.