KAPADOKYA ÜNİVERSİTESİ

Ürgüp Belediyesi Kombine Kanal Açma ve Temizleme Aracı Aldı

BELEDİYELER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.11.2014 - 23:16, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ürgüp Belediyesi Kombine Kanal Açma ve Temizleme Aracı Aldı

Ürgüp Belediyesi ilçe çevre temizliği, kanalizasyon ve alt yapı hizmetlerinde kullanılmak üzere kombine kanal açma ve temizleme aracını ilçeye kazandırdı.   Doğal sit sınırları ile çevrili Ürgüp'te çevre temizliği, kanalizasyon ve alt yapı hizmetlerinde kullanılmak üzere Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü tarafından 250.000 TL katkı sağlanarak alınan KOMBİNE KANAL AÇMA ve TEMİZLEME ARACI (Ford marka, temiz su tankı 3.00 M3 - Pis su tankı 5.00 M3) Nevşehir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Feray Yümün, Tabiat Varlıklarını Koruma Şube Müdürü Osman Duymuş ve Makine Mühendisi Neslihan Deligöz tarafından Ürgüp Belediye Başkanı Fahri YIıldız’a yapılan törende devredildi. Anahtar teslim töreninde konuşan Belediye Başkanı Fahri Yıldız, "Bir zamanlar el arabası alamayacak durumda olan Ürgüp Belediyesi 27 tane sıfır kilometre aracıyla halkımıza hizmet için her geçen gün gücüne güç katıyor. Bu aracın Belediyemize kazandırılmasında emeği olan herkesi tebrik ediyor, halkımıza hayırlı olsun diyorum" dedi. 
Ürgüp Belediyesi ilçe çevre temizliği, kanalizasyon ve alt yapı hizmetlerinde kullanılmak üzere kombine kanal açma ve temizleme aracını ilçeye kazandırdı.
 
Doğal sit sınırları ile çevrili Ürgüp'te çevre temizliği, kanalizasyon ve alt yapı hizmetlerinde kullanılmak üzere Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü tarafından 250.000 TL katkı sağlanarak alınan KOMBİNE KANAL AÇMA ve TEMİZLEME ARACI (Ford marka, temiz su tankı 3.00 M3 - Pis su tankı 5.00 M3) Nevşehir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Feray Yümün, Tabiat Varlıklarını Koruma Şube Müdürü Osman Duymuş ve Makine Mühendisi Neslihan Deligöz tarafından Ürgüp Belediye Başkanı Fahri YIıldız’a yapılan törende devredildi.
Anahtar teslim töreninde konuşan Belediye Başkanı Fahri Yıldız, "Bir zamanlar el arabası alamayacak durumda olan Ürgüp Belediyesi 27 tane sıfır kilometre aracıyla halkımıza hizmet için her geçen gün gücüne güç katıyor. Bu aracın Belediyemize kazandırılmasında emeği olan herkesi tebrik ediyor, halkımıza hayırlı olsun diyorum" dedi. 




Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.