Sitenin sağında bir giydirme reklam

Camilerde Soru Cevaplı Sohbet Dönemi

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.10.2014 - 17:46, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Camilerde Soru Cevaplı Sohbet Dönemi

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir İl Müftülüğü tarafından ilimiz genelindeki camilerde Cemaatin dini konularda daha fazla bilgi sahibi olabilmelerine yönelik yeni bir uygulama başlatıldı.   Başta il merkezindeki camilerde olmak üzere ilçe ve beldelerdeki camilerde cemaate yönelik sorulu, cevaplı dini sohbet programları genelde yatsı namazlarının ardından yapılıyor. Bu sohbet programları sayesinde Vatandaşların dini konularda kafalarındaki soru işaretlerine cevap bulmaları hedefleniyor.   Nevşehir Merkez H. Makbule Avlanmaz Camiinde de cemaate bu konuda yapılan duyuruda “İl Müftülüğümüz tarafından her Perşembe yatsı namazından sonra Kadın, Erkek ve çocuklar için sorulu cevaplı dini sohbet yapılacaktır. Bütün mahalle sakinlerimiz sohbet programımıza davetlidir” denildi. 
NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir İl Müftülüğü tarafından ilimiz genelindeki camilerde Cemaatin dini konularda daha fazla bilgi sahibi olabilmelerine yönelik yeni bir uygulama başlatıldı.
 
Başta il merkezindeki camilerde olmak üzere ilçe ve beldelerdeki camilerde cemaate yönelik sorulu, cevaplı dini sohbet programları genelde yatsı namazlarının ardından yapılıyor. Bu sohbet programları sayesinde Vatandaşların dini konularda kafalarındaki soru işaretlerine cevap bulmaları hedefleniyor.
 
Nevşehir Merkez H. Makbule Avlanmaz Camiinde de cemaate bu konuda yapılan duyuruda “İl Müftülüğümüz tarafından her Perşembe yatsı namazından sonra Kadın, Erkek ve çocuklar için sorulu cevaplı dini sohbet yapılacaktır. Bütün mahalle sakinlerimiz sohbet programımıza davetlidir” denildi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.