Sitenin sağında bir giydirme reklam

Gülyüzü Derneği Ürgüp Kültür Merkezinde Kermes Açtı

İLÇELER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.10.2014 - 13:05, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Gülyüzü Derneği Ürgüp Kültür Merkezinde Kermes Açtı

Ürgüp Belediyesi Sinema ve Kültür Merkezi’nde Gülyüzü Eğitim yardımlaşma dayanışma ve gençlik derneği tarafından hazırlanan ve 3 gün boyunca sürecek kermes Ürgüp Kaymakamı Alper Balcı, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Kılıç, İlçe Müftüsü A. Muhammed Çınar ve Dernek yönetimi ile vatandaşların katılımıyla açıldı. Kermeste bayanların hem kendi hazırladıkları ürünler, hem de yöresel yemekler vatandaşlar tarafından ilgi gördü. Kermeste gönüllü olarak görev alan bayanlar, burada bulunmalarından dolayı son derece mutlu olduklarını, Ürgüp halkına gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ettiklerini belirttiler. Kermesin ilk gününde Ürgüp Kaymakamı Alper Balcı da kermese giderek, derneğe katkı olması için el işi yemeni satın aldı. Kaymakam ve Belediye Başkan Yardımcısı ile katılımcıalr yöresel ürünlerin tadına bakarak emeği olanlara teşekkür ettiler. Kaynak: Ürgüp Haber 

Ürgüp Belediyesi Sinema ve Kültür Merkezi’nde Gülyüzü Eğitim yardımlaşma dayanışma ve gençlik derneği tarafından hazırlanan ve 3 gün boyunca sürecek kermes Ürgüp Kaymakamı Alper Balcı, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Kılıç, İlçe Müftüsü A. Muhammed Çınar ve Dernek yönetimi ile vatandaşların katılımıyla açıldı.

Kermeste bayanların hem kendi hazırladıkları ürünler, hem de yöresel yemekler vatandaşlar tarafından ilgi gördü. Kermeste gönüllü olarak görev alan bayanlar, burada bulunmalarından dolayı son derece mutlu olduklarını, Ürgüp halkına gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ettiklerini belirttiler.

Kermesin ilk gününde Ürgüp Kaymakamı Alper Balcı da kermese giderek, derneğe katkı olması için el işi yemeni satın aldı. Kaymakam ve Belediye Başkan Yardımcısı ile katılımcıalr yöresel ürünlerin tadına bakarak emeği olanlara teşekkür ettiler.

Kaynak: Ürgüp Haber 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.