Sitenin sağında bir giydirme reklam

Erdoğan Kılıç Jimnastik Okulları Derslere Başladı

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.10.2014 - 16:09, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Erdoğan Kılıç Jimnastik Okulları Derslere Başladı

Nevşehir'in ilk ve tek jimnastik okulu olan Erdoğan Kılıç Jimnastik Okulları hafta sonu itibarıyla derslere başladı. Nevşehir'in ilk ve tek jimnastik okulu olan Erdoğan Kılıç Jimnastik Okulları Forum Kapadokya Alışveriş ve Yaşam Merkezinde 18 Ekim 2014 Cumartesi günü itibarıyla başladı. Erdoğan Kılıç Jimnastik okuluna Nevşehir'de 4,5,6,7,8 ve 9 yaş öğrencilerinin yanı sıra öğrenci velilerinin de büyük bir ilgi göstermesi dikkatlerden kaçmadı. 18 Ekim 2014 Cumartesi günü ilk kursuna başlayan öğrencilerin katılımıyla başlayan Erdoğan Kılıç Jimnastik okulunun ilk günü tam bir şölen havasında geçti. Erdoğan Kılıç Jimnastik Okulu Antrenörü Erdoğan Kılıç yaptığı açıklamada 18 Ekim Cumartesi günü itibarıyla başlayan kurslarımıza öğrencilerin yanı sıra öğrenci velilerinin de büyük bir ilgi göstermesi bizleri son derece mutlu etti diye konuştu. Kılıç, '' Nevşehir'in ilk ve tek jimnastik okulu olan Erdoğan Kılıç Jimnastik Okulumuz 18 Ekim 2014 Cumartesi günü itibarıyla başladı. Öğrencilerimizin sadece yetenekleri doğrultusunda değil aynı zamanda öz güven duyguları da aşılayabilmek için bu kursumuzu yapıyoruz. Jimnastik okulumuza öğrencilerin yanı sıra öğrenci velilerimiz de büyük bir ilgi gösterdi. Sınırlı sayıda kalan kontenjanımız için öğrenci velilerimizi jimnastik kursumuza bekliyoruz. Ben jimnastik okulumuza gösterilen ilgiden dolayı tüm Nevşehir'de bulunan öğrenci velilerimize teşekkür ediyorum'' şeklinde konuştu. 
Nevşehir'in ilk ve tek jimnastik okulu olan Erdoğan Kılıç Jimnastik Okulları hafta sonu itibarıyla derslere başladı.
Nevşehir'in ilk ve tek jimnastik okulu olan Erdoğan Kılıç Jimnastik Okulları Forum Kapadokya Alışveriş ve Yaşam Merkezinde 18 Ekim 2014 Cumartesi günü itibarıyla başladı. Erdoğan Kılıç Jimnastik okuluna Nevşehir'de 4,5,6,7,8 ve 9 yaş öğrencilerinin yanı sıra öğrenci velilerinin de büyük bir ilgi göstermesi dikkatlerden kaçmadı. 18 Ekim 2014 Cumartesi günü ilk kursuna başlayan öğrencilerin katılımıyla başlayan Erdoğan Kılıç Jimnastik okulunun ilk günü tam bir şölen havasında geçti.
Erdoğan Kılıç Jimnastik Okulu Antrenörü Erdoğan Kılıç yaptığı açıklamada 18 Ekim Cumartesi günü itibarıyla başlayan kurslarımıza öğrencilerin yanı sıra öğrenci velilerinin de büyük bir ilgi göstermesi bizleri son derece mutlu etti diye konuştu. Kılıç, '' Nevşehir'in ilk ve tek jimnastik okulu olan Erdoğan Kılıç Jimnastik Okulumuz 18 Ekim 2014 Cumartesi günü itibarıyla başladı. Öğrencilerimizin sadece yetenekleri doğrultusunda değil aynı zamanda öz güven duyguları da aşılayabilmek için bu kursumuzu yapıyoruz. Jimnastik okulumuza öğrencilerin yanı sıra öğrenci velilerimiz de büyük bir ilgi gösterdi. Sınırlı sayıda kalan kontenjanımız için öğrenci velilerimizi jimnastik kursumuza bekliyoruz. Ben jimnastik okulumuza gösterilen ilgiden dolayı tüm Nevşehir'de bulunan öğrenci velilerimize teşekkür ediyorum'' şeklinde konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.