Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kardelen Koleji Proje Ortağı İspanya Heyeti Uçhisar Belediyesini Ziyaret Etti

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.10.2014 - 12:09, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Koleji Proje Ortağı İspanya Heyeti Uçhisar Belediyesini Ziyaret Etti

Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan tarafından kabul edilen heyete başkanlık yapan İspanya’dan gelen eğitimci Maria Del CarmenCarrascosaMelia, ilk kez Kapadokya bölgesine geldiğini belirtti. İki gün süre ile projeye ilişkin olarak bir dizi ziyaret ve inceleme çalışmalarını yürüteceklerini belirten Melia, ilkokul çocuklarına değişik ülkelerin kültürel yaşam biçimlerinin tanıtımını amaçladıklarını belirterek Uçhisar'ı gezdiklerini ve hayran kaldıklarını ifade etti. Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan ise ziyaretlerinden dolayı Kardelen Koleji'ne ve İspanya heyetine teşekkür ederken, İspanya heyetine Uçhisar ve Kapadokya bölgesi hakkında çeşitli bilgiler verdi. Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan daha sonra ise kendisini ziyaret eden İspanya heyetine çini tabak ve çeşitli hediyeler takdim etti. Ziyaret hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi. 
Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan tarafından kabul edilen heyete başkanlık yapan İspanya’dan gelen eğitimci Maria Del CarmenCarrascosaMelia, ilk kez Kapadokya bölgesine geldiğini belirtti. İki gün süre ile projeye ilişkin olarak bir dizi ziyaret ve inceleme çalışmalarını yürüteceklerini belirten Melia, ilkokul çocuklarına değişik ülkelerin kültürel yaşam biçimlerinin tanıtımını amaçladıklarını belirterek Uçhisar'ı gezdiklerini ve hayran kaldıklarını ifade etti.
Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan ise ziyaretlerinden dolayı Kardelen Koleji'ne ve İspanya heyetine teşekkür ederken, İspanya heyetine Uçhisar ve Kapadokya bölgesi hakkında çeşitli bilgiler verdi. Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan daha sonra ise kendisini ziyaret eden İspanya heyetine çini tabak ve çeşitli hediyeler takdim etti.
Ziyaret hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.