Sitenin sağında bir giydirme reklam

Avanos Halk Piknik Alanı Tamamlandı

İLÇELER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.09.2014 - 10:24, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Avanos Halk Piknik Alanı Tamamlandı

Avanos Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünün iki aydır yoğunluk verdiği halk piknik alanında çalışmalar tamamlanma aşamasına geldi. Piknik alanında saha temizliği yapılmaya başladı.    Alandaki toprak, kum ve yapım aşamasından geriye kalan inşaat atıkları alandan tasfiye ediliyor. Kilit parke döşenmiş olan araç parkındaki kumlar süpürülürken, dolap yanına yapılan dekoratif havuzunda  son rötuşları yapılıyor.   Havuzun çevresine peyzaj bitkileri ile renk verilirken içerisi de doğal taşlarla süslenecek. Giriş ve çıkışlar bir tek kapıdan sağlanacak ve belediye ekipleri tarafından halk piknik alanının güvenliği sağlanacak.    Piknik alanının yürüyüş yollarına aydınlatma armatürleri yerleştirildi. Sahil kordonuna güvenlik bariyeri çekiliyor. Kırılmış olan kamelyaların tamir ve bakımları da yapılarak çalışmalar tamamlanacak.
Avanos Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünün iki aydır yoğunluk verdiği halk piknik alanında çalışmalar tamamlanma aşamasına geldi. Piknik alanında saha temizliği yapılmaya başladı. 
 
Alandaki toprak, kum ve yapım aşamasından geriye kalan inşaat atıkları alandan tasfiye ediliyor. Kilit parke döşenmiş olan araç parkındaki kumlar süpürülürken, dolap yanına yapılan dekoratif havuzunda  son rötuşları yapılıyor.
 
Havuzun çevresine peyzaj bitkileri ile renk verilirken içerisi de doğal taşlarla süslenecek. Giriş ve çıkışlar bir tek kapıdan sağlanacak ve belediye ekipleri tarafından halk piknik alanının güvenliği sağlanacak. 
 
Piknik alanının yürüyüş yollarına aydınlatma armatürleri yerleştirildi. Sahil kordonuna güvenlik bariyeri çekiliyor. Kırılmış olan kamelyaların tamir ve bakımları da yapılarak çalışmalar tamamlanacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.