Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir spor G.K İki Yeni Transfer Daha Yaptı

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.08.2014 - 15:21, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir spor G.K İki Yeni Transfer Daha Yaptı

Bölgesel Amatör Lig . grupta mücadele edecek olan Nevşehir spor G.K yeni sezon başlamasına kısa bir süre kala Eskişehir spordan Gökhan Sürücü’yü transfer ederken Kayseri Şeker spordan ise Emre Öztürk ile anlaştı. Nevşehir spor G.K yeni sezon öncesi ise ilk ciddi sınavını 3 Eylül Çarşamba günü Ziraat Türkiye kupasında Yeşil Kırşehir spora karşı verecek. 
Bölgesel Amatör Lig . grupta mücadele edecek olan Nevşehir spor G.K yeni sezon başlamasına kısa bir süre kala Eskişehir spordan Gökhan Sürücü’yü transfer ederken Kayseri Şeker spordan ise Emre Öztürk ile anlaştı.
Nevşehir spor G.K yeni sezon öncesi ise ilk ciddi sınavını 3 Eylül Çarşamba günü Ziraat Türkiye kupasında Yeşil Kırşehir spora karşı verecek. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.