Sitenin sağında bir giydirme reklam

Gizligider ʹʹHüzünlü Bir Ramazan Ayı Yaşadıkʹʹ

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.07.2014 - 11:16, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Gizligider ʹʹHüzünlü Bir Ramazan Ayı Yaşadıkʹʹ

AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider Kadir Gecesi nedeniyle bir mrsaj yayınladı. Ramazan boyunca İslâm coğrafyasında insanlığa reva görülen zulüm, şiddet ve cinayetlerin üzüntüsünü yüreğinde yaşadığını dile getiren AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider mesajında, ”Şuan Kadir Gecesine kavuşmanın sevincini ve heyecanını yaşasak da hüzünlü bir Ramazan ayı yaşadık. Kadir Gecesi'ni idrak ederken, dünyanın neresinde olursa olsun zulme uğramışlara dua etmemiz gerekiyor. Kadir Gecemiz mübarek olsun. Bu gece, Rabbimiz katındaki kadrimizin yücelmesine vesile olsun. Rabbim bu gece hürmetine, İslam coğrafyasında akan kan ve gözyaşlarının durmasını, bütün kardeşlerimizin bayrama huzur ve güven içerisinde ulaşmasını nasip eylesin." dedi.
AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider Kadir Gecesi nedeniyle bir mrsaj yayınladı.
Ramazan boyunca İslâm coğrafyasında insanlığa reva görülen zulüm, şiddet ve cinayetlerin üzüntüsünü yüreğinde yaşadığını dile getiren AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider mesajında, ”Şuan Kadir Gecesine kavuşmanın sevincini ve heyecanını yaşasak da hüzünlü bir Ramazan ayı yaşadık. Kadir Gecesi'ni idrak ederken, dünyanın neresinde olursa olsun zulme uğramışlara dua etmemiz gerekiyor. Kadir Gecemiz mübarek olsun. Bu gece, Rabbimiz katındaki kadrimizin yücelmesine vesile olsun. Rabbim bu gece hürmetine, İslam coğrafyasında akan kan ve gözyaşlarının durmasını, bütün kardeşlerimizin bayrama huzur ve güven içerisinde ulaşmasını nasip eylesin." dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.