Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir Spor GK.’nın Yeni Golcüsü Cenk Kasımoğlu

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.07.2014 - 21:04, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Spor GK.’nın Yeni Golcüsü Cenk Kasımoğlu

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Nevşehirspor GK. Transfer komitesi Teknik Sorumlusu Şanver Göymen’in raporları doğrultusunda golcü futbolcu Cenk Kasımoğlu ile anlaştı.   Cenk Kasımoğlu geçtiğimiz sezon Cizre Basra Sporda oynadığı futbol ve attığı gollerle bir çok takımın transfer listesindeydi.  Nevşehirsporun teklifine olumlu bakan futbolcu Nevşehir’e gelerek kendisini Nevşehir sporlu yapan imzayı attı.  Nevşehir spor GK’nın transfer etmiş olduğu Cenk Kasımoğlu Türkiye Kupasında 5 maçta 1 gol, 3. Ligde 161 maçta 52 gol, 2. Ligde 63 maçta 8 gol, BAL Liginde ise 40 maçta 26 gol atmayı başardı. 
Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Nevşehirspor GK. Transfer komitesi Teknik Sorumlusu Şanver Göymen’in raporları doğrultusunda golcü futbolcu Cenk Kasımoğlu ile anlaştı.
 
Cenk Kasımoğlu geçtiğimiz sezon Cizre Basra Sporda oynadığı futbol ve attığı gollerle bir çok takımın transfer listesindeydi.  Nevşehirsporun teklifine olumlu bakan futbolcu Nevşehir’e gelerek kendisini Nevşehir sporlu yapan imzayı attı.
 Nevşehir spor GK’nın transfer etmiş olduğu Cenk Kasımoğlu Türkiye Kupasında 5 maçta 1 gol, 3. Ligde 161 maçta 52 gol, 2. Ligde 63 maçta 8 gol, BAL Liginde ise 40 maçta 26 gol atmayı başardı. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.