Sitenin sağında bir giydirme reklam

BİLSEM Öğrenci Seçmeleri Sürüyor

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.07.2014 - 18:11, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

BİLSEM Öğrenci Seçmeleri Sürüyor

NEVŞEHİR(MHA) Bilim ve Sanat Merkezine, öğrenci alımı sürecinde, yetenek gruplarında bireysel incelemeye alınmaya hak kazanan öğrencilerin bireysel inceleme gün ve saatleri belirlenerek öğrencilerin okullarına gönderildi. ´Genel zihinsel´ yetenek alanında bireysel incelemeye alınacak öğrenciler, 16 Haziran 2014 tarihinden itibaren Nevşehir Rehberlik Araştırma Merkezinde bireysel incelemeye alınmaya başlandı. ´Resim ve Müzik´ yetenek alanlarından bireysel incelemeye alınmaya hak kazanan öğrenciler 11-12 Haziran 2014 tarihlerinde Nevşehir Halil İncekara Bilim ve Sanat Merkezinde yetenek testine alındı. Öğrencilerin, bireysel inceleme tarih ve saatleri Nevşehir Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürlüğü tarafından Okullara gönderildi. Bireysel inceleme tarih ve saati bildirilmeyen öğrenci velileri Kurum  ile iletişime geçerek bireysel inceleme tarih ve saatlerini öğrenebilecekler.
NEVŞEHİR(MHA) Bilim ve Sanat Merkezine, öğrenci alımı sürecinde, yetenek gruplarında bireysel incelemeye alınmaya hak kazanan öğrencilerin bireysel inceleme gün ve saatleri belirlenerek öğrencilerin okullarına gönderildi.
´Genel zihinsel´ yetenek alanında bireysel incelemeye alınacak öğrenciler, 16 Haziran 2014 tarihinden itibaren Nevşehir Rehberlik Araştırma Merkezinde bireysel incelemeye alınmaya başlandı.
´Resim ve Müzik´ yetenek alanlarından bireysel incelemeye alınmaya hak kazanan öğrenciler 11-12 Haziran 2014 tarihlerinde Nevşehir Halil İncekara Bilim ve Sanat Merkezinde yetenek testine alındı. Öğrencilerin, bireysel inceleme tarih ve saatleri Nevşehir Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürlüğü tarafından Okullara gönderildi. Bireysel inceleme tarih ve saati bildirilmeyen öğrenci velileri Kurum  ile iletişime geçerek bireysel inceleme tarih ve saatlerini öğrenebilecekler.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.