KAPADOKYA ÜNİVERSİTESİ

Kardelen Koleji öğrencilerinden muhteşem konser

KÜLTÜR-SANAT 16.05.2025 - 19:01, Güncelleme: 16.05.2025 - 19:01
 

Kardelen Koleji öğrencilerinden muhteşem konser

Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi, bu kez notaların ve ezgilerin diliyle sahnedeydi. 2024-2025 eğitim öğretim yılı kapsamında gerçekleştirilen Türk Halk Müziği Konseri, hem öğrenciler hem veliler hem de davetliler tarafından büyük bir coşkuyla ve hayranlıkla izlendi.
  Okul öğrencilerinden oluşan koro ve solo performanslar, TRT sanatçılarını aratmayan bir ustalıkla türküleri seslendirirken, sahnedeki enerji izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı. Anadolu’nun dört bir yanından seçilen türkülerle kültürel bir şölen sunan öğrenciler, hem müzikal yetkinliklerini hem de sahne duruşlarını büyük bir özgüvenle sergiledi. Okul Müdürü Mürsel Mert, konser sonrası yaptığı açıklamada hem gururunu dile getirdi hem de Kardelen’in vizyonuna dair önemli mesajlar verdi: “Bu gece burada yalnızca türkü söylemedik, kültürümüzü yaşattık. Kardelen olarak öğrencilerimizi yalnızca akademik başarıya değil; sanata, spora, sosyal etkinliklere ve hayata hazırlıyoruz. Bu başarı, özverili çalışmaların ve çok yönlü eğitimin bir sonucudur.” “2024-2025 döneminde elde ettiğimiz MSÜ Nevşehir 1.liği ve Türkiye 69.luğu, Matematik Olimpiyatları İl Birinciliği, Gençlik ve Spor Bakanlığı bilgi yarışması birinciliği ve TÜBİTAK bölge finaline yükselen Nevşehir’deki tek özel okul olmamız, akademik alanda ne kadar güçlü olduğumuzun bir göstergesidir. Ancak biz, öğrencilerimizin ruhunu da beslemek zorunda olduğumuzu biliyoruz. Erasmus programları, fabrika gezileri, bilimsel projeler ve kültürel etkinliklerle öğrencilerimizi çok yönlü bireyler olarak geleceğe hazırlıyoruz.”  
Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi, bu kez notaların ve ezgilerin diliyle sahnedeydi. 2024-2025 eğitim öğretim yılı kapsamında gerçekleştirilen Türk Halk Müziği Konseri, hem öğrenciler hem veliler hem de davetliler tarafından büyük bir coşkuyla ve hayranlıkla izlendi.

 

Okul öğrencilerinden oluşan koro ve solo performanslar, TRT sanatçılarını aratmayan bir ustalıkla türküleri seslendirirken, sahnedeki enerji izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı. Anadolu’nun dört bir yanından seçilen türkülerle kültürel bir şölen sunan öğrenciler, hem müzikal yetkinliklerini hem de sahne duruşlarını büyük bir özgüvenle sergiledi.

Okul Müdürü Mürsel Mert, konser sonrası yaptığı açıklamada hem gururunu dile getirdi hem de Kardelen’in vizyonuna dair önemli mesajlar verdi:

“Bu gece burada yalnızca türkü söylemedik, kültürümüzü yaşattık. Kardelen olarak öğrencilerimizi yalnızca akademik başarıya değil; sanata, spora, sosyal etkinliklere ve hayata hazırlıyoruz. Bu başarı, özverili çalışmaların ve çok yönlü eğitimin bir sonucudur.”

“2024-2025 döneminde elde ettiğimiz MSÜ Nevşehir 1.liği ve Türkiye 69.luğu, Matematik Olimpiyatları İl Birinciliği, Gençlik ve Spor Bakanlığı bilgi yarışması birinciliği ve TÜBİTAK bölge finaline yükselen Nevşehir’deki tek özel okul olmamız, akademik alanda ne kadar güçlü olduğumuzun bir göstergesidir. Ancak biz, öğrencilerimizin ruhunu da beslemek zorunda olduğumuzu biliyoruz. Erasmus programları, fabrika gezileri, bilimsel projeler ve kültürel etkinliklerle öğrencilerimizi çok yönlü bireyler olarak geleceğe hazırlıyoruz.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.