KAPADOKYA ÜNİVERSİTESİ

Milletvekili Çalışkan, Hacıbektaş muhtarları ile iftarda buluştu

SİYASET 23.03.2025 - 13:41, Güncelleme: 23.03.2025 - 13:41
 

Milletvekili Çalışkan, Hacıbektaş muhtarları ile iftarda buluştu

AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhunu pekiştiren iftar programında Hacıbektaş ilçesinin muhtarlarıyla bir araya geldi.
  Hacıbektaş İlçe Başkanı Dursun Çalışkan’ın organize ettiği programda, Hacıbektaş Kaymakamı Abdulkadir Nar’da yer aldı. Toplantıda muhtarlar, köylerindeki ihtiyaç ve talepleri Milletvekili Çalışkan’a iletti. Yol, altyapı, tarımsal destekler ve diğer yerel hizmetlerle ilgili aktarılan konular üzerine Çalışkan, gerekli çalışmaların başlatıldığını ve ilgili kurumlarla koordinasyon sağlanacağını ifade etti. Milletvekili Emre Çalışkan, sahada olmaya devam edeceklerini belirterek, “Ramazan ayının bereketini paylaşarak birlik ve beraberliğimizi güçlendiriyoruz. Muhtarlarımızın aktardığı her konunun takipçisi olacağız” dedi. Programda dayanışmanın önemine vurgu yapılırken, muhtarlar da kendilerini dinleyerek çözüme yönelik adımlar atan Milletvekili Çalışkan’a teşekkür etti.  
AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhunu pekiştiren iftar programında Hacıbektaş ilçesinin muhtarlarıyla bir araya geldi.

 

Hacıbektaş İlçe Başkanı Dursun Çalışkan’ın organize ettiği programda, Hacıbektaş Kaymakamı Abdulkadir Nar’da yer aldı.

Toplantıda muhtarlar, köylerindeki ihtiyaç ve talepleri Milletvekili Çalışkan’a iletti. Yol, altyapı, tarımsal destekler ve diğer yerel hizmetlerle ilgili aktarılan konular üzerine Çalışkan, gerekli çalışmaların başlatıldığını ve ilgili kurumlarla koordinasyon sağlanacağını ifade etti.

Milletvekili Emre Çalışkan, sahada olmaya devam edeceklerini belirterek, “Ramazan ayının bereketini paylaşarak birlik ve beraberliğimizi güçlendiriyoruz. Muhtarlarımızın aktardığı her konunun takipçisi olacağız” dedi.

Programda dayanışmanın önemine vurgu yapılırken, muhtarlar da kendilerini dinleyerek çözüme yönelik adımlar atan Milletvekili Çalışkan’a teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.