Sitenin sağında bir giydirme reklam

İl İdare Şube Başkanları Toplantısı Yapıldı

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.05.2014 - 10:41, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

İl İdare Şube Başkanları Toplantısı Yapıldı

Nevşehir Valilik toplantı salonunda düzenlenen İl İdare Şube Başkanları toplantınsına Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan başkanlık yaparken toplantıya Jandarma kıdemli Albay Dursun Ertuğrul, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, İl Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu, Vali Yardımcıları ve daire müdürleri katıldı.   Nevşehir'de  kamu kurum ve kuruluşları arasında işbirliği ve eşgüdümün sağlanması, yapılan işlerin gözden geçirilerek sorunların tespit edilmesi ile bunların çözümü için alınacak tedbirleri görüşmek ve karara bağlamak üzere yapılan toplantıda kamu hizmetlerin etkin, verimli ve kaliteli bir şekilde yerine getirilmesini sağlamak üzere idarelerin uyması gereken usul ve esaslar ve Nevşehir'de e devam eden yatırımlar değerlendirildi. 
Nevşehir Valilik toplantı salonunda düzenlenen İl İdare Şube Başkanları toplantınsına Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan başkanlık yaparken toplantıya Jandarma kıdemli Albay Dursun Ertuğrul, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, İl Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu, Vali Yardımcıları ve daire müdürleri katıldı.
 
Nevşehir'de  kamu kurum ve kuruluşları arasında işbirliği ve eşgüdümün sağlanması, yapılan işlerin gözden geçirilerek sorunların tespit edilmesi ile bunların çözümü için alınacak tedbirleri görüşmek ve karara bağlamak üzere yapılan toplantıda kamu hizmetlerin etkin, verimli ve kaliteli bir şekilde yerine getirilmesini sağlamak üzere idarelerin uyması gereken usul ve esaslar ve Nevşehir'de e devam eden yatırımlar değerlendirildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.