Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir’de oy verme işlemi başladı

GÜNCEL 31.03.2024 - 08:33, Güncelleme: 31.03.2024 - 08:33
 

Nevşehir’de oy verme işlemi başladı

Nevşehir’de bu sabah saat.08.00 itibarıyla oy verme işlemi başlarken oy verme işlemi saat 17.00’de sona erecek.
  Tüm Türkiye bugün yapılan yerel seçimlere kilitlendi. Nevşehir’de yerel seçimler için oy verme işlemi bu sabah 08.00 itibarıyla başladı. Oy verme işleminin başlamasıyla ilk oyunun kullanan siyasi isim AK Parti Karapınar Belediye Başkan Adayı Yasin Güneş olurken Güneş açıklamasında, “Hayırlı bereketli olsun inşallah” dedi. Oy verme işlemi bu akşam saat 17.00’de sona erecekken İl ve İlçe Nüfus Müdürlükleri bu akşam 17.00’ye kadar açık olacak.
Nevşehir’de bu sabah saat.08.00 itibarıyla oy verme işlemi başlarken oy verme işlemi saat 17.00’de sona erecek.

 

Tüm Türkiye bugün yapılan yerel seçimlere kilitlendi. Nevşehir’de yerel seçimler için oy verme işlemi bu sabah 08.00 itibarıyla başladı. Oy verme işleminin başlamasıyla ilk oyunun kullanan siyasi isim AK Parti Karapınar Belediye Başkan Adayı Yasin Güneş olurken Güneş açıklamasında, “Hayırlı bereketli olsun inşallah” dedi.

Oy verme işlemi bu akşam saat 17.00’de sona erecekken İl ve İlçe Nüfus Müdürlükleri bu akşam 17.00’ye kadar açık olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.