Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Nevşehir’e geliyor

GÜNCEL 26.03.2024 - 19:54, Güncelleme: 26.03.2024 - 19:54
 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Nevşehir’e geliyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yarın Nevşehir’e geliyor.
  Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yarın Nevşehir’e geliyor. Bakan Uraloğlu Nevşehir ziyareti kapsamında saat 15.00’te Nevşehir Valiliği’ni ziyaret ederek burada Nevşehir Valisi Ali Fidan ile bir süre görüşecek. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abddlukadir Uraloğlu Nevşehir Valiliği ziyaretinin ardından saat 16.00’da AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek burada İl Başkanı Ali Kemikkıran ve milletvekilleri Çalışkan ve Özgün’den seçim çalışmaları hakkında bilgiler alacak. Bakan Uraloğlu AK Parti İl Başkanlığı ziyaretinin ardından AK Parti Avanos Seçim Ofisinin ziyaret etmesinin ardından esnaf ziyaretlerinde bulunarak AK Parti Avanos Belediye Başkan Adayı Ömer Önal’a destek isteyecek. Bakan Uraloğlu daha sonra ise Avanos’ta devam eden Tarihi Taş Köprü çalışma alanını ziyaret ederek buradaki çalışmaları yerinde inceleyecek. Bakan Uraloğlu daha sonra ise AK Parti Ürgüp İlçe seçim ofisini ziyaret edecek. Burada Ürgüp Belediye Başkan Adayı Fahri Yıldız ile beraber esnaf ziyaretinde bulunarak Yıldız için destek isteyecek. Bakan Uraloğlu iftar programında ise Sivil Toplum Kuruluş temsilcileri ile bir araya gelmesinin ardından Nevşehir programı sona erecek.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yarın Nevşehir’e geliyor.

 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yarın Nevşehir’e geliyor. Bakan Uraloğlu Nevşehir ziyareti kapsamında saat 15.00’te Nevşehir Valiliği’ni ziyaret ederek burada Nevşehir Valisi Ali Fidan ile bir süre görüşecek.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abddlukadir Uraloğlu Nevşehir Valiliği ziyaretinin ardından saat 16.00’da AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek burada İl Başkanı Ali Kemikkıran ve milletvekilleri Çalışkan ve Özgün’den seçim çalışmaları hakkında bilgiler alacak.

Bakan Uraloğlu AK Parti İl Başkanlığı ziyaretinin ardından AK Parti Avanos Seçim Ofisinin ziyaret etmesinin ardından esnaf ziyaretlerinde bulunarak AK Parti Avanos Belediye Başkan Adayı Ömer Önal’a destek isteyecek. Bakan Uraloğlu daha sonra ise Avanos’ta devam eden Tarihi Taş Köprü çalışma alanını ziyaret ederek buradaki çalışmaları yerinde inceleyecek.

Bakan Uraloğlu daha sonra ise AK Parti Ürgüp İlçe seçim ofisini ziyaret edecek. Burada Ürgüp Belediye Başkan Adayı Fahri Yıldız ile beraber esnaf ziyaretinde bulunarak Yıldız için destek isteyecek.

Bakan Uraloğlu iftar programında ise Sivil Toplum Kuruluş temsilcileri ile bir araya gelmesinin ardından Nevşehir programı sona erecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.