Sitenin sağında bir giydirme reklam

MHP Nar Belediye Başkan Adayı Uçar’dan yapay pist müjdesi

SİYASET 17.03.2024 - 15:20, Güncelleme: 17.03.2024 - 15:20
 

MHP Nar Belediye Başkan Adayı Uçar’dan yapay pist müjdesi

MHP Nar Belediye Başkan adayı Melike Uçar, kasabada dönemsel yapay buz pisti kuracaklarını belirtti.
  Nevşehir merkeze bağlı Nar Kasabası’nda Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’nin belediye başkan adayı olan Melike Uçar projeleri ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Kasaba için birçok önemli proje hazırlayan ve bunları hayata geçirmek için 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimleri bekleyen Başkan Adayı Melike Uçar yeni bir projesini daha da açıkladı. Nar’da dönemsel yapay buz pisti kurmayı hedeflediklerini belirten Başkan Adayı Melike Uçar, “Gençlik ve Kültür Merkezi kapsamında dönemsel yapay buz pisti kuracağız. Hem kasaba halkımız, hem şehrimizin her yerinden hemşerilerimiz, hem de yerli ve yabancı turistlerimiz için güzel bir spor ve eğlence alanı oluşturacağız” dedi. Önceki projelerde olduğu gibi Başkan Adayı Melike Uçar’ın son açıkladığı buz pisti projesin de özellikle gençleri oldukça heyecanlandırdı.
MHP Nar Belediye Başkan adayı Melike Uçar, kasabada dönemsel yapay buz pisti kuracaklarını belirtti.

 

Nevşehir merkeze bağlı Nar Kasabası’nda Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’nin belediye başkan adayı olan Melike Uçar projeleri ile adından söz ettirmeye devam ediyor.

Kasaba için birçok önemli proje hazırlayan ve bunları hayata geçirmek için 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimleri bekleyen Başkan Adayı Melike Uçar yeni bir projesini daha da açıkladı.

Nar’da dönemsel yapay buz pisti kurmayı hedeflediklerini belirten Başkan Adayı Melike Uçar, “Gençlik ve Kültür Merkezi kapsamında dönemsel yapay buz pisti kuracağız. Hem kasaba halkımız, hem şehrimizin her yerinden hemşerilerimiz, hem de yerli ve yabancı turistlerimiz için güzel bir spor ve eğlence alanı oluşturacağız” dedi.

Önceki projelerde olduğu gibi Başkan Adayı Melike Uçar’ın son açıkladığı buz pisti projesin de özellikle gençleri oldukça heyecanlandırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.