Sitenin sağında bir giydirme reklam

Savran, “Nevşehir için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz”

SİYASET 29.02.2024 - 19:25, Güncelleme: 29.02.2024 - 19:25
 

Savran, “Nevşehir için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz”

AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, “Milletimiz için, memleketimiz Nevşehir için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.
  AK Parti Belediye Başkan Adayı Savran, beraberinde AK Parti İl ve Merkez İlçe Başkanlığı yöneticileri, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve İl Genel Meclis Üyesi Adayları ile birlikte Traktörcüler Sitesi esnaflarını ziyaret etti. Burada bulunan esnaflara yeni dönemde hayata geçirmeyi planladığı projelerini anlatan Savran, “Partimizin İl Genel Meclis Üyesi, Belediye Meclis Üyesi adayları ve teşkilat mensuplarımız ile Nevşehir’imizi karış karış gezerek bugüne kadar yapılan hizmetleri ve yeni dönemde gerçekleştireceğimiz projelerimizi anlatıyoruz. Gittiğimiz her yerde hemşerilerimizin yoğun teveccühü ile karşılaşıyoruz. Bizden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen hemşerilerime teşekkürlerimi iletiyorum.” dedi.  
AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, “Milletimiz için, memleketimiz Nevşehir için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

 

AK Parti Belediye Başkan Adayı Savran, beraberinde AK Parti İl ve Merkez İlçe Başkanlığı yöneticileri, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve İl Genel Meclis Üyesi Adayları ile birlikte Traktörcüler Sitesi esnaflarını ziyaret etti.

Burada bulunan esnaflara yeni dönemde hayata geçirmeyi planladığı projelerini anlatan Savran, “Partimizin İl Genel Meclis Üyesi, Belediye Meclis Üyesi adayları ve teşkilat mensuplarımız ile Nevşehir’imizi karış karış gezerek bugüne kadar yapılan hizmetleri ve yeni dönemde gerçekleştireceğimiz projelerimizi anlatıyoruz. Gittiğimiz her yerde hemşerilerimizin yoğun teveccühü ile karşılaşıyoruz. Bizden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen hemşerilerime teşekkürlerimi iletiyorum.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.