Sitenin sağında bir giydirme reklam

MHP adayından Narlı gençlere müjde!

SİYASET 28.02.2024 - 12:01, Güncelleme: 28.02.2024 - 12:01
 

MHP adayından Narlı gençlere müjde!

MHP Nar Belediye Başkan adayı Melike Uçar, kasabadaki gençlere müjdeli haberi verdi.
  31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi için Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP) tarafından Nar Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Melike Uçar projelerini ve kasaba için yapmayı hedeflediği vaatleri tek tek açıklıyor. Seçimi kazanarak Nevşehir’in ilk kadın belediye başkanı olmayı hedefleyen Melike Uçar sosyal medya hesabından gençler için çok önemli bir paylaşımda bulundu. Melike Uçar, gençler için yapılması gerekeni yapacağına dair söz vererek ilk projesini açıkladı. “Gençlerimiz için hem hobi hem de meslek atölyeleri kuracağız” diyen Melike Uçar, “Beldemizin gençleri için elimizden geleni değil, yapılması gerekeni yapacağımıza söz veriyoruz.” ifadesini kullandı.
MHP Nar Belediye Başkan adayı Melike Uçar, kasabadaki gençlere müjdeli haberi verdi.

 

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi için Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP) tarafından Nar Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Melike Uçar projelerini ve kasaba için yapmayı hedeflediği vaatleri tek tek açıklıyor.

Seçimi kazanarak Nevşehir’in ilk kadın belediye başkanı olmayı hedefleyen Melike Uçar sosyal medya hesabından gençler için çok önemli bir paylaşımda bulundu. Melike Uçar, gençler için yapılması gerekeni yapacağına dair söz vererek ilk projesini açıkladı.

“Gençlerimiz için hem hobi hem de meslek atölyeleri kuracağız” diyen Melike Uçar, “Beldemizin gençleri için elimizden geleni değil, yapılması gerekeni yapacağımıza söz veriyoruz.” ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.