Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir’de memur değilsen ev yok

GÜNCEL 07.02.2024 - 16:28, Güncelleme: 07.02.2024 - 16:28
 

Nevşehir’de memur değilsen ev yok

Nevşehir’de son yıllarda artan kira artışlarının yanına bir de ev sahipleri evlerini kiralayacaklara memur şartı koymaya başladı.
  Nevşehir’de son yıllarda artan fahiş ev kiralarına yeni moda olarak memur değilsen ev yok söylemleri başladı. Özellikle Cevher Dudayev Mahallesi’nde bazı ev sahipleri evlerini hem yüksek bedellere kiraya veriyor hem de memur şartı arıyorlar. Nevşehir’de bu duruma isyan eden vatandaşlar ise memur değilsek ev bulamıyoruz serzenişinde bulunurken yetkililere bu konuda çağrıda bulundu.
Nevşehir’de son yıllarda artan kira artışlarının yanına bir de ev sahipleri evlerini kiralayacaklara memur şartı koymaya başladı.

 

Nevşehir’de son yıllarda artan fahiş ev kiralarına yeni moda olarak memur değilsen ev yok söylemleri başladı. Özellikle Cevher Duday ev Mahallesi’nde bazı ev sahipleri evlerini hem yüksek bedellere kiraya veriyor hem de memur şartı arıyorlar.

Nevşehir’de bu duruma isyan eden vatandaşlar ise memur değilsek ev bulamıyoruz serzenişinde bulunurken yetkililere bu konuda çağrıda bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.