Sitenin sağında bir giydirme reklam

Palamut Mimarlık ve Tasarım Ofisi hizmete girdi

NEVŞEHİR 11.01.2024 - 15:32, Güncelleme: 11.01.2024 - 15:32
 

Palamut Mimarlık ve Tasarım Ofisi hizmete girdi

Nevşehir’in ilk yeni kuşak mimarlık ve tasarım ofisi olan “Palamut Mimarlık ve Tasarım Ofisi” hizmete açıldı.
  Nevşehir’in yeni kuşak mimarı, Mimar Avni Palamut’un ’un kurucusu olduğu Palamut Mimarlık ve Tasarım Ofisi açıldı. Palamut Mimarlık ve Tasarım ofisinde hayalini kurduğunuz mimari projeye kavuşmanın yanı sıra hayal ettiğimiz tasarımları da gerçeğe dönüştürebileceksiniz. Palamut Mimarlık ve Tasarım ofisinde 3D modelleme gibi birçok alanda da ihtiyacınızı karşılayabileceksiniz.   PALAMUT MİMARLIK & TASARIM OFİSİ Adres: Fatih Sultan Mehmet Mahallesi, Vaiz Hoca Bulvarı, Ava Plaza
Nevşehir’in ilk yeni kuşak mimarlık ve tasarım ofisi olan “Palamut Mimarlık ve Tasarım Ofisi” hizmete açıldı.

 

Nevşehir’in yeni kuşak mimarı, Mimar Avni Palamut’un ’un kurucusu olduğu Palamut Mimarlık ve Tasarım Ofisi açıldı. Palamut Mimarlık ve Tasarım ofisinde hayalini kurduğunuz mimari projeye kavuşmanın yanı sıra hayal ettiğimiz tasarımları da gerçeğe dönüştürebileceksiniz. Palamut Mimarlık ve Tasarım ofisinde 3D modelleme gibi birçok alanda da ihtiyacınızı karşılayabileceksiniz.

 

PALAMUT MİMARLIK & TASARIM OFİSİ

Adres: Fatih Sultan Mehmet Mahallesi, Vaiz Hoca Bulvarı, Ava Plaza

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.