Sitenin sağında bir giydirme reklam

Otomobil sürücüsünün duyarsızlığı, engelli vatandaşları mağdur etti

GÜNCEL 08.01.2024 - 17:52, Güncelleme: 08.01.2024 - 17:55
 

Otomobil sürücüsünün duyarsızlığı, engelli vatandaşları mağdur etti

Nevşehir’de bir otomobil sürücüsü engelli geçişini hiçe sayarak engelli vatandaşların kaldırıma çıkmasına engel olması büyük tepkilere neden oldu.
  Nevşehir’de bugün Yeni Kayseri Caddesi, Sahil Sokakta bulunan yaya kaldırımında bulunan engelli rampasının ve yaya geçidinin üzerine park eden 50 ABY 949 plakalı otomobil sürücüsü herek vatandaşların gerekse engelli araçlarının geçişlerine engel oldu. Engelli araçları ile bir süre otomobil sahibinin gelmesini bekleyen engelli vatandaşların otomobil sürücüsünün gelmemesi üzerine yoldan geçmekte olan vatandaşların yardımları ile kaldırıma çıkabildiler. Engelli rampasını ve yaya geçidinin duyarsız otomobil sürücüsü tarafından kapatılmasına tepki gösteren vatandaşlar böyle vurdumduymaz araç sürücülerinin gerekli cezaları almalarını istedi.  
Nevşehir’de bir otomobil sürücüsü engelli geçişini hiçe sayarak engelli vatandaşların kaldırıma çıkmasına engel olması büyük tepkilere neden oldu.

 

Nevşehir’de bugün Yeni Kayseri Caddesi, Sahil Sokakta bulunan yaya kaldırımında bulunan engelli rampasının ve yaya geçidinin üzerine park eden 50 ABY 949 plakalı otomobil sürücüsü herek vatandaşların gerekse engelli araçlarının geçişlerine engel oldu. Engelli araçları ile bir süre otomobil sahibinin gelmesini bekleyen engelli vatandaşların otomobil sürücüsünün gelmemesi üzerine yoldan geçmekte olan vatandaşların yardımları ile kaldırıma çıkabildiler.

Engelli rampasını ve yaya geçidinin duyarsız otomobil sürücüsü tarafından kapatılmasına tepki gösteren vatandaşlar böyle vurdumduymaz araç sürücülerinin gerekli cezaları almalarını istedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.