Sitenin sağında bir giydirme reklam

MHP’nin yeni İl Başkanı Ali Akkoç oldu

SİYASET 06.01.2024 - 16:10, Güncelleme: 06.01.2024 - 16:10
 

MHP’nin yeni İl Başkanı Ali Akkoç oldu

MHP İl Başkanı Adnan Doğu’nun belediye başkan aday adaylığının ardından MHP İl Başkanlığı’na Ali Akkoç getirildi.
  MHP İl Başkanı Adnan Doğu, 31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde Nevşehir Belediye Başkan aday adaylık başvurusu yapmasının ardından Doğu’dan boşalan İl Başkanlığı koltuğuna İl Başkan Yardımcısı olarak görev yapmakta olan Ali Akkoç getirildi. MHP İl yönetimi geçtiğimiz hafta içerisinde yapılan toplantı sonrasında Ali Akkoç isminde birleşmesinin ardından Akkoç’un İl Başkanlığına hafta içerisinde resmi olarak başlaması bekleniyor.  
MHP İl Başkanı Adnan Doğu’nun belediye başkan aday adaylığının ardından MHP İl Başkanlığı’na Ali Akkoç getirildi.

 

MHP İl Başkanı Adnan Doğu, 31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde Nevşehir Belediye Başkan aday adaylık başvurusu yapmasının ardından Doğu’dan boşalan İl Başkanlığı koltuğuna İl Başkan Yardımcısı olarak görev yapmakta olan Ali Akkoç getirildi.

MHP İl yönetimi geçtiğimiz hafta içerisinde yapılan toplantı sonrasında Ali Akkoç isminde birleşmesinin ardından Akkoç’un İl Başkanlığına hafta içerisinde resmi olarak başlaması bekleniyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.