Sitenin sağında bir giydirme reklam

AK Parti'de ilçe ve belde belediye başkan adayları ne zaman belli olacak?

SİYASET 05.01.2024 - 16:10, Güncelleme: 05.01.2024 - 16:10
 

AK Parti'de ilçe ve belde belediye başkan adayları ne zaman belli olacak?

AK Parti’de ilçe ve belde belediye başkan adaylarının ay sonuna kadar netleşmesi bekleniyor.
  AK Parti’de 9 Kasım tarihinde başlayan ve 22 Kasım tarihinde sona eren Belediye Başkan aday adaylık süreci sonrasında ilçe ve belde belediye başkan adaylarının heyecanlı bekleyişi devam ediyor. AK Parti Genel Merkezi tarafından Nevşehir Belediye Başkan adayının açıklanmasının ardından ise AK Parti’de gözler ilçe ve belde belediye başkan adaylarına çevrilecek. AK Parti tarafından mevcut belediye başkanlarından memnun musunuz ve hangi ismi belediye başkan adayı görmek istiyorsunuz sorularının sorulduğu anketler de AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran’ın masasında bekliyor. AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı tarafından Nevşehir Belediye Başkan adayının resmi olarak açıklanmasının ardından ise 30 Ocak tarihine kadar ilçe ve belde belediye başkan adaylarının açıklanması bekleniyor. AK Parti’de özellikle ilçe ve belde belediye başkanlarının belirlenme sürecinin uzaması ise aday adaylarında yaşanan stresi daha da artırdığı öğrenildi.
AK Parti’de ilçe ve belde belediye başkan adaylarının ay sonuna kadar netleşmesi bekleniyor.

 

AK Parti’de 9 Kasım tarihinde başlayan ve 22 Kasım tarihinde sona eren Belediye Başkan aday adaylık süreci sonrasında ilçe ve belde belediye başkan adaylarının heyecanlı bekleyişi devam ediyor. AK Parti Genel Merkezi tarafından Nevşehir Belediye Başkan adayının açıklanmasının ardından ise AK Parti’de gözler ilçe ve belde belediye başkan adaylarına çevrilecek. AK Parti tarafından mevcut belediye başkanlarından memnun musunuz ve hangi ismi belediye başkan adayı görmek istiyorsunuz sorularının sorulduğu anketler de AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran’ın masasında bekliyor.

AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı tarafından Nevşehir Belediye Başkan adayının resmi olarak açıklanmasının ardından ise 30 Ocak tarihine kadar ilçe ve belde belediye başkan adaylarının açıklanması bekleniyor.

AK Parti’de özellikle ilçe ve belde belediye başkanlarının belirlenme sürecinin uzaması ise aday adaylarında yaşanan stresi daha da artırdığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.