Sitenin sağında bir giydirme reklam

AK Parti'de anketler, Mehmet Savran'ı gösteriyor

SİYASET 04.01.2024 - 23:10, Güncelleme: 04.01.2024 - 23:15
 

AK Parti'de anketler, Mehmet Savran'ı gösteriyor

AK Parti Genel Merkezi tarafından Nevşehir’de son haftalarda yapılan anket çalışmalarında mevcut Belediye Başkanı Mehmet Savran’ın ilk sırada yer alması Belediye Başkan adaylığında da Savran’ın ön plana çıkartıyor.
  AK Parti Genel Merkezi tarafından özellikle son 3 ay içerisinde yapılan gerek yüz yüze anketlerde gerekse telefonda yapılan anketlerde Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran ilk sırada yer alması Nevşehir Belediye Başkan adaylığı içinde Savran’ı öne çıkartıyor. Nitekim AK Parti Genel Merkezi tarafından anket sorusunda mevcut belediye başkanından memnun musunuz sorusuna katılımcıların tamamına yakınının memnunuz cevabı vermesi yine Belediye Başkan adayı kimi görmek istiyorsunuz sorusunda da Savran isminin ön plana çıktığı öğrenildi. AK Parti tarafından yapılan tüm bu anketler sonrasında da 31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde Nevşehir Belediye Başkanı olarak mevcut Belediye Başkanı Mehmet Savran’ın açıklanması bekleniyor.
AK Parti Genel Merkezi tarafından Nevşehir’de son haftalarda yapılan anket çalışmalarında mevcut Belediye Başkanı Mehmet Savran’ın ilk sırada yer alması Belediye Başkan adaylığında da Savran’ın ön plana çıkartıyor.

 

AK Parti Genel Merkezi tarafından özellikle son 3 ay içerisinde yapılan gerek yüz yüze anketlerde gerekse telefonda yapılan anketlerde Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran ilk sırada yer alması Nevşehir Belediye Başkan adaylığı içinde Savran’ı öne çıkartıyor.

Nitekim AK Parti Genel Merkezi tarafından anket sorusunda mevcut belediye başkanından memnun musunuz sorusuna katılımcıların tamamına yakınının memnunuz cevabı vermesi yine Belediye Başkan adayı kimi görmek istiyorsunuz sorusunda da Savran isminin ön plana çıktığı öğrenildi.

AK Parti tarafından yapılan tüm bu anketler sonrasında da 31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde Nevşehir Belediye Başkanı olarak mevcut Belediye Başkanı Mehmet Savran’ın açıklanması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.