Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ağcaşar köyünde akrabalar çatıştı: 3 ölü

ASAYİŞ 31.12.2023 - 20:35, Güncelleme: 31.12.2023 - 20:35
 

Ağcaşar köyünde akrabalar çatıştı: 3 ölü

Niğde’nin Ağcaşar köyünde iki akraba arasında meydana gelen silahlı kavga sonrasında 3 kişi hayatını kaybetti.
  Edinilen bilgiye göre, Ağcaşar köy meydanında bulunan kahvehaneye gelen Ramazan Gök tartıştığı Abdullah Gül ile aynı isme sahip Ramazan Gök’ü silahla öldürdü. Daha sonra olay yerinden ayrılan Ramazan Gök evine gitti. Bu sırada olayı öğrenen B.G. ve İ.G. Ramazan Gök’ün evine giderek orada öldürdüler. Olay yerinden firar eden İ.G. yakalanırken firarı olan B.G.’yi ise arama çalışmaları devam ediyor. Çıkan silahlı kavgada Ramazan Gök tedavi için kaldırıldığı Nevşehir Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybederken Abdullah Gül ve Ramazan Gök ise olay yerinde hayatını kaybetti. Niğde Valisi Cahit Çelik ise olay yerine gelerek incelemede bulundu.
Niğde’nin Ağcaşar köyünde iki akraba arasında meydana gelen silahlı kavga sonrasında 3 kişi hayatını kaybetti.

 

Edinilen bilgiye göre, Ağcaşar köy meydanında bulunan kahvehaneye gelen Ramazan Gök tartıştığı Abdullah Gül ile aynı isme sahip Ramazan Gök’ü silahla öldürdü. Daha sonra olay yerinden ayrılan Ramazan Gök evine gitti. Bu sırada olayı öğrenen B.G. ve İ.G. Ramazan Gök’ün evine giderek orada öldürdüler. Olay yerinden firar eden İ.G. yakalanırken firarı olan B.G.’yi ise arama çalışmaları devam ediyor.

Çıkan silahlı kavgada Ramazan Gök tedavi için kaldırıldığı Nevşehir Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybederken Abdullah Gül ve Ramazan Gök ise olay yerinde hayatını kaybetti.

Niğde Valisi Cahit Çelik ise olay yerine gelerek incelemede bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.