Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nems restoran kafe ile Nevşehir’de günün özeti

GÜNCEL 08.12.2023 - 18:58, Güncelleme: 08.12.2023 - 19:00
 

Nems restoran kafe ile Nevşehir’de günün özeti

Nems Restoran Cafe’nin katkılarıyla 8 Aralık Cuma günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.
  Nevşehir’de günün tüm gelişmelerini kısa kısa sizler için hazırladık. İşte 8 Aralık Cuma gününde yaşanan tüm gelişmeler: - Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen okul sporları basketbol turnuvasında Kardelen Koleji erkek ve kız basketbol takımları 11 yıldır olduğu gibi bu yılda şampiyon oldu. - Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı’nda bağlı Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik jandarması tarafından Kavak kasabasında vatandaşlara kış lastiğinin önemi ve trafik bilinci konulu eğitim verildi. - MHP Genel Başkan Yardımcısı Nevşehir milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, Kozaklı ilçesine bağlı Yağlı köyü ile Yozgat’a bağlı Sorsavuş köylerinin 20 yıllık sorunun çözdük dedi. - TFF 3.Lig 4.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor’da yapılan kongre sonucunda Rasim Arı’nın da desteğiyle Taner Demir, Nevşehir Belediyespor’un yeni başkanı oldu. - Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Nevşehir merkezli 76 ilde gerçekleştirilen operasyonda, noter vekili aracılığıyla taşıtlarla rüşvet karşılığında sahte belge düzenleyerek devleti zarara uğrattıkları gerekçesiyle gözaltına alınan şüphelilerden 11'i bu sabah Avanos Adliyesi’ne sevk edildi. - Nevşehir Valisi Ali Fidan, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfına bağışta bulunan hayırsever Mahir Düz’e gümüş madalya ve berat belgesi verdi. - Nevşehir Belediyespor’da bugün yaşanan kongre sonrasında Taner Demir Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı olarak seçilirken Rasim Arı açıklamasında, Nevşehir Belediye Sporumuzun selameti ve beraberinde kayyuma devredilme riskini ortadan kaldırmak için kulüp başkanlığı adaylığımdan Taner Demir lehine çekilmek en doğru karar olduğundan dolayı adaylıktan çekildiğini söyledi. - Özel Kardelen Koleji Yıldız Kız Voleybol takımı, okul sporları yıldız kızlar voleybol turnuvasında Nevşehir şampiyonu oldu. - Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 27 farklı çalışmada 48 şüpheli hakkında adli işlem yapılırken 1 kişi ise tutuklandı. - Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan şok uygulamada 82 araç kontrol edilirken 20 araç sürücüsüne ceza yazıldı. - Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince çeşitli suçlardan aranan 9 şüpheli yakalanarak gözaltına alınırken adliyeye sevk edilen 4 şüpheli ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Nems Restoran Cafe’nin katkılarıyla 8 Aralık Cuma günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.

 

Nevşehir’de günün tüm gelişmelerini kısa kısa sizler için hazırladık. İşte 8 Aralık Cuma gününde yaşanan tüm gelişmeler:

- Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen okul sporları basketbol turnuvasında Kardelen Koleji erkek ve kız basketbol takımları 11 yıldır olduğu gibi bu yılda şampiyon oldu.

- Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı’nda bağlı Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik jandarması tarafından Kavak kasabasında vatandaşlara kış lastiğinin önemi ve trafik bilinci konulu eğitim verildi.

- MHP Genel Başkan Yardımcısı Nevşehir milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, Kozaklı ilçesine bağlı Yağlı köyü ile Yozgat’a bağlı Sorsavuş köylerinin 20 yıllık sorunun çözdük dedi.

- TFF 3.Lig 4.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor’da yapılan kongre sonucunda Rasim Arı’nın da desteğiyle Taner Demir, Nevşehir Belediyespor’un yeni başkanı oldu.

- Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Nevşehir merkezli 76 ilde gerçekleştirilen operasyonda, noter vekili aracılığıyla taşıtlarla rüşvet karşılığında sahte belge düzenleyerek devleti zarara uğrattıkları gerekçesiyle gözaltına alınan şüphelilerden 11'i bu sabah Avanos Adliyesi’ne sevk edildi.

- Nevşehir Valisi Ali Fidan, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfına bağışta bulunan hayırsever Mahir Düz’e gümüş madalya ve berat belgesi verdi.

- Nevşehir Belediyespor’da bugün yaşanan kongre sonrasında Taner Demir Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı olarak seçilirken Rasim Arı açıklamasında, Nevşehir Belediye Sporumuzun selameti ve beraberinde kayyuma devredilme riskini ortadan kaldırmak için kulüp başkanlığı adaylığımdan Taner Demir lehine çekilmek en doğru karar olduğundan dolayı adaylıktan çekildiğini söyledi.

- Özel Kardelen Koleji Yıldız Kız Voleybol takımı, okul sporları yıldız kızlar voleybol turnuvasında Nevşehir şampiyonu oldu.

- Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 27 farklı çalışmada 48 şüpheli hakkında adli işlem yapılırken 1 kişi ise tutuklandı.

- Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan şok uygulamada 82 araç kontrol edilirken 20 araç sürücüsüne ceza yazıldı.

- Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince çeşitli suçlardan aranan 9 şüpheli yakalanarak gözaltına alınırken adliyeye sevk edilen 4 şüpheli ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.