Sitenin sağında bir giydirme reklam

AK Parti'de belediye başkan aday adayları mülakata katıldı

SİYASET 04.12.2023 - 19:28, Güncelleme: 04.12.2023 - 19:29
 

AK Parti'de belediye başkan aday adayları mülakata katıldı

AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı tarafından 31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler öncesinde ilçe ve belde belediye başkan aday adaylarına yönelik mülakat yapıldı.
  31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler öncesinde AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı tarafından ilçe ve belde belediye başkan aday adaylarına mülakat yapıldı. AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran başkanlığında kurulan komisyon tarafından İlçe ve beldelerde belediye başkan aday adaylığı başvurusu yapan isimler mülakata katıldı. Belediye Başkan aday adaylarına kendilerini niçin belediye başkan adayı göstermeleri gerektiğini, projelerini, bugüne kadar yapmış oldukları çalışmalar ve çeşitli sorular yönetildi. AK Parti’de ilçe ve belde belediye başkan adaylarını belirme süreci ay içerisinde devam edeceği öğrenildi.
AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı tarafından 31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler öncesinde ilçe ve belde belediye başkan aday adaylarına yönelik mülakat yapıldı.

 

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler öncesinde AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı tarafından ilçe ve belde belediye başkan aday adaylarına mülakat yapıldı. AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran başkanlığında kurulan komisyon tarafından İlçe ve beldelerde belediye başkan aday adaylığı başvurusu yapan isimler mülakata katıldı.

Belediye Başkan aday adaylarına kendilerini niçin belediye başkan adayı göstermeleri gerektiğini, projelerini, bugüne kadar yapmış oldukları çalışmalar ve çeşitli sorular yönetildi.

AK Parti’de ilçe ve belde belediye başkan adaylarını belirme süreci ay içerisinde devam edeceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.