Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ürgüp’te genç adam evinde ölü bulundu

ASAYİŞ 26.11.2023 - 20:29, Güncelleme: 26.11.2023 - 20:29
 

Ürgüp’te genç adam evinde ölü bulundu

Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde bir apartmanın teras katında oturan Türker T. evinde ölü bulundu
  Olay bugün öğleden sonra Ürgüp Cumhuriyet Mahallesin de meydana geldi. Bir evin teras katında bulunan dairede yalnız yaşadığı öğrenilen 42 Yaşındaki Türker T.’den 3 gündür haber alamayan yakınları durumdan şüphelenerek Türker T.’yi kontrol etmek için kaldığı eve gitti. Burada Türker T.’nin yerde hareketsiz yattığını gören yakınları durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Türker T.’nin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Türker T.’nin cansız bedeni olay yerinde Cumhuriyet Savcısının yaptığı incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere Ürgüp Devlet Hastanesine morguna kaldırıldı. Polis ekipleri olay ile ilgili soruşturma başlattı.  
Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde bir apartmanın teras katında oturan Türker T. evinde ölü bulundu

 

Olay bugün öğleden sonra Ürgüp Cumhuriyet Mahallesin de meydana geldi. Bir evin teras katında bulunan dairede yalnız yaşadığı öğrenilen 42 Yaşındaki Türker T.’den 3 gündür haber alamayan yakınları durumdan şüphelenerek Türker T.’yi kontrol etmek için kaldığı eve gitti.

Burada Türker T.’nin yerde hareketsiz yattığını gören yakınları durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Türker T.’nin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Türker T.’nin cansız bedeni olay yerinde Cumhuriyet Savcısının yaptığı incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere Ürgüp Devlet Hastanesine morguna kaldırıldı.

Polis ekipleri olay ile ilgili soruşturma başlattı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.