Sitenin sağında bir giydirme reklam

AK Parti Gülşehir ilçe teşkilatı tam kadro temayül yoklamasına katıldı

SİYASET 26.11.2023 - 15:26, Güncelleme: 26.11.2023 - 15:26
 

AK Parti Gülşehir ilçe teşkilatı tam kadro temayül yoklamasına katıldı

AK Parti Gülşehir İlçe Başkanı Çağrı Sönmez başkanlığında ilçe teşkilatı tam kadro E-Temayül yoklamasına katıldı.
  AK Parti’de Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde bu sabah saat 10.00’da başlayan ve 16.00’da sona erecek olan E-Temayül yoklamasına AK Parti Gülşehir ilçe teşkilatı tam kadro katıldı. İlçe Başkanı Çağrı Sönmez başkanlığında temayül yoklamasına katılan AK Parti teşkilatı oy verme işleminin ardından Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi ve AK Parti Gülşehir Belediye Başkanı aday adayı Muhammet Sönmez ile günün anısına hatıra fotoğrafı çekindi. AK Parti Gülşehir İlçe Başkanı Çağrı Sönmez açıklamasında, “31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri için partimizin temayül yoklamasını teşkilatımızın katılımları ile gerçekleştiriyoruz. Gülşehir teşkilatımıza, aday adaylarımıza ve milletimize hayırlı olsun” dedi.
AK Parti Gülşehir İlçe Başkanı Çağrı Sönmez başkanlığında ilçe teşkilatı tam kadro E-Temayül yoklamasına katıldı.

 

AK Parti’de Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde bu sabah saat 10.00’da başlayan ve 16.00’da sona erecek olan E- Temayül yoklamasına AK Parti Gülşehir ilçe teşkilatı tam kadro katıldı. İlçe Başkanı Çağrı Sönmez başkanlığında temayül yoklamasına katılan AK Parti teşkilatı oy verme işleminin ardından Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi ve AK Parti Gülşehir Belediye Başkanı aday adayı Muhammet Sönmez ile günün anısına hatıra fotoğrafı çekindi.

AK Parti Gülşehir İlçe Başkanı Çağrı Sönmez açıklamasında, “31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri için partimizin temayül yoklamasını teşkilatımızın katılımları ile gerçekleştiriyoruz. Gülşehir teşkilatımıza, aday adaylarımıza ve milletimize hayırlı olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.