Sitenin sağında bir giydirme reklam

AK Parti’de yarın temayül heyecanı yaşanacak

SİYASET 25.11.2023 - 10:46, Güncelleme: 25.11.2023 - 10:46
 

AK Parti’de yarın temayül heyecanı yaşanacak

AK Parti’de 22 Kasım Çarşamba günü itibari ile aday adayları başvurularının sona ermesinin ardından yarın E-temayül yoklaması heyecanı yaşanmaya başladı.
  AK Parti’de 22 Kasım Çarşamba günü sona eren aday adaylık başvurularının ardından gözler yarın yapılacak olan E-Temayül yoklamasına çevrildi. AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı’nda yarın Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde yapılacak olan E-Temayül yoklaması saat 10.00’da başlayıp 16.00’da sona erecek. AK Parti’de yarın yapılacak olan E-Temayül yoklamasında AK Parti yönetiminde olan belediyeler için 2 isim AK Parti yönetiminde olmayan belediye için ise 3 isim yazılabilecek. AK Parti’de yapılacak olan temayül yoklaması Nevşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri için yapılacakken beldeler için ise temayül yoklaması yapılmayacak.
AK Parti’de 22 Kasım Çarşamba günü itibari ile aday adayları başvurularının sona ermesinin ardından yarın E-temayül yoklaması heyecanı yaşanmaya başladı.

 

AK Parti’de 22 Kasım Çarşamba günü sona eren aday adaylık başvurularının ardından gözler yarın yapılacak olan E- Temayül yoklamasına çevrildi. AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı’nda yarın Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde yapılacak olan E- Temayül yoklaması saat 10.00’da başlayıp 16.00’da sona erecek.

AK Parti’de yarın yapılacak olan E- Temayül yoklamasında AK Parti yönetiminde olan belediyeler için 2 isim AK Parti yönetiminde olmayan belediye için ise 3 isim yazılabilecek.

AK Parti’de yapılacak olan temayül yoklaması Nevşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri için yapılacakken beldeler için ise temayül yoklaması yapılmayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.