Sitenin sağında bir giydirme reklam

MHP heyeti Nevşehir Ticaret Borsasını ziyaret etti

SİYASET 23.11.2023 - 15:38, Güncelleme: 23.11.2023 - 15:38
 

MHP heyeti Nevşehir Ticaret Borsasını ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nevşehir İl Yönetim Kurulu Üyeleri Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Başkanı İbrahim Salaş'ı makamında ziyaret etti.
  Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nevşehir İl Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Nurlu, Fatih Zağlanmış, Salih Çatlı ve Harun Saykılı Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Başkanı İbrahim Salaş'a nezaket ziyaretinde bulundu. MHP Nevşehir Heyeti, Borsa Başkanı Salaş ile yaklaşan yerel seçimler ve ülke gündemine ilişkin istişarelerde bulundular. Ziyarette, Nevşehir Ticaret Borsası’nın çalışmalarından, plan ve projelerinden söz eden Başkan Salaş, Nevşehir için taşın altına elini koyan herkesin yanında olduklarını belirtti. Nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, yerel seçimler öncesinde MHP heyetine çalışmalarında başarılar diledi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nevşehir İl Yönetim Kurulu Üyeleri Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Başkanı İbrahim Salaş'ı makamında ziyaret etti.

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nevşehir İl Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Nurlu, Fatih Zağlanmış, Salih Çatlı ve Harun Saykılı Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Başkanı İbrahim Salaş'a nezaket ziyaretinde bulundu.

MHP Nevşehir Heyeti, Borsa Başkanı Salaş ile yaklaşan yerel seçimler ve ülke gündemine ilişkin istişarelerde bulundular. Ziyarette, Nevşehir Ticaret Borsası’nın çalışmalarından, plan ve projelerinden söz eden Başkan Salaş, Nevşehir için taşın altına elini koyan herkesin yanında olduklarını belirtti.

Nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, yerel seçimler öncesinde MHP heyetine çalışmalarında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.