Sitenin sağında bir giydirme reklam

MHP İl Başkanı Adnan Doğu, yerel seçim mesajı verdi

SİYASET 22.11.2023 - 18:31, Güncelleme: 22.11.2023 - 18:31
 

MHP İl Başkanı Adnan Doğu, yerel seçim mesajı verdi

Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Başkanı Adnan Doğu, yerel seçimler hakkında net konuştu.
  31 Mart 2024 Pazar günü Türkiye yerel seçimlere gidiyor. Bu kapsamda özellikle partilerde aday adayı telaşı devam ederken, Nevşehir’de gözler en güçlü parti konumunda ki Milliyetçi Hareket Partisi’ne çevrildi. Seçimler hakkında özel açıklamalarda bulunan Başkan Adnan Doğu, Milliyetçi Hareket Parti’nin bu ülkenin yapıtaşı olduğunu dile getirerek, Partimiz Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin de dediği gibi partimiz çizgisinden sapmayan, yük olmak yerine yük alıp, bu ülkenin büyümesine katkılar sağlayan köklü bir partidir. Bu anlamda Nevşehir’de de umutları yeşerten tek parti olduğunu bir kez daha tekrarlamak isterim. 31 Mart 2024 günü yapılacak olan yerel seçimler için ekip halinde ciddi çalışmalar yürütüyoruz. Bu seçimde en doğru aday ile il merkezi, ilçeler ve beldelerde önemli sonuçlara ulaşmakta kararlıyız. İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyeliğinde de çok adaletli bir çalışma yürüteceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Nevşehir’de ki partili, partisiz tüm vatandaşlarımızın desteğine talibiz. Verilecek bu destekler sonrası Allah’ın izni  ile belediyeleri alıp hizmetlere talip olacağız.” dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Başkanı Adnan Doğu, yerel seçimler hakkında net konuştu.

 

31 Mart 2024 Pazar günü Türkiye yerel seçimlere gidiyor. Bu kapsamda özellikle partilerde aday adayı telaşı devam ederken, Nevşehir’de gözler en güçlü parti konumunda ki Milliyetçi Hareket Partisi’ne çevrildi. Seçimler hakkında özel açıklamalarda bulunan Başkan Adnan Doğu, Milliyetçi Hareket Parti’nin bu ülkenin yapıtaşı olduğunu dile getirerek, Partimiz Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin de dediği gibi partimiz çizgisinden sapmayan, yük olmak yerine yük alıp, bu ülkenin büyümesine katkılar sağlayan köklü bir partidir. Bu anlamda Nevşehir’de de umutları yeşerten tek parti olduğunu bir kez daha tekrarlamak isterim. 31 Mart 2024 günü yapılacak olan yerel seçimler için ekip halinde ciddi çalışmalar yürütüyoruz. Bu seçimde en doğru aday ile il merkezi, ilçeler ve beldelerde önemli sonuçlara ulaşmakta kararlıyız. İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyeliğinde de çok adaletli bir çalışma yürüteceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.

Nevşehir’de ki partili, partisiz tüm vatandaşlarımızın desteğine talibiz. Verilecek bu destekler sonrası Allah’ın izni  ile belediyeleri alıp hizmetlere talip olacağız.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.