Sitenin sağında bir giydirme reklam

Sağlık İl Müdürü Tartar’ın istifası kabul edilmedi

GÜNCEL 15.11.2023 - 17:01, Güncelleme: 15.11.2023 - 17:04
 

Sağlık İl Müdürü Tartar’ın istifası kabul edilmedi

Nevşehir İl Sağlık Müdürü olarak 15 gün önce göreve başlayan ve bugün istifa eden Op. Dr. Hasan Tartar’ın istifası sonrasında sağlıkta kafalarda soru işaretleri devam ediyor.
  Nevşehir’de sağlık atamaları gündeme bomba gibi düşerken atamaların ardından ise Sağlık İl Müdürü olarak 15 gün önce göreve başlayan Op. Dr. Hasan Tartar’ın istifaya kadar giden süreci sağlıkta skandalı da beraberinde getirdi. Öğle saatlerinde istifasını Personel Müdürlüğü’ne gönderen Op. Dr. Hasan Tartar’ın öğleden sonra ise Sağlık Bakanlığı tarafından istifasının kabul edilmediği basın kuruluşlarına servis edildi. Şimdi soruyoruz Sağlık İl Müdürü Op. Dr. Hasan Tartar’ın istifası Sağlık Bakanlığı’na gönderildi mi yoksa burada Bakanlık istifayı kabul etmedi diye haber mi servis edildi. Nevşehir kamuoyu işte bu sorunun cevabını bekliyor.
Nevşehir İl Sağlık Müdürü olarak 15 gün önce göreve başlayan ve bugün istifa eden Op. Dr. Hasan Tartar’ın istifası sonrasında sağlıkta kafalarda soru işaretleri devam ediyor.

 

Nevşehir’de sağlık atamaları gündeme bomba gibi düşerken atamaların ardından ise Sağlık İl Müdürü olarak 15 gün önce göreve başlayan Op. Dr. Hasan Tartar’ın istifaya kadar giden süreci sağlıkta skandalı da beraberinde getirdi. Öğle saatlerinde istifasını Personel Müdürlüğü’ne gönderen Op. Dr. Hasan Tartar’ın öğleden sonra ise Sağlık Bakanlığı tarafından istifasının kabul edilmediği basın kuruluşlarına servis edildi.

Şimdi soruyoruz Sağlık İl Müdürü Op. Dr. Hasan Tartar’ın istifası Sağlık Bakanlığı’na gönderildi mi yoksa burada Bakanlık istifayı kabul etmedi diye haber mi servis edildi.

Nevşehir kamuoyu işte bu sorunun cevabını bekliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.