Sitenin sağında bir giydirme reklam

Vali Fidan, yenilenebilir enerji tesisinde incelemelerde bulundu

GÜNCEL 02.11.2023 - 15:49, Güncelleme: 02.11.2023 - 15:49
 

Vali Fidan, yenilenebilir enerji tesisinde incelemelerde bulundu

Nevşehir Valisi Ali Fidan, Dumaoğlu yenilebilir enerji tesisinde incelemelerde bulunarak görevlilerden bilgiler aldı.
  Nevşehir Valisi Ali Fidan, Dumaoğlu Yenilenebilir Enerji Tesisinde incelemelerde bulundu. Nevşehir Belediyesi kısmi ortaklığı ile çöp sahasındaki metan gazının işlenerek elektrik enerjisine dönüştürüldüğü tesiste günlük 1.9 MegaWatt üretim ile yaklaşık bin haneye yetecek elektrik enerjisi üretildiği belirtildi. Yakında faaliyete geçecek olan GES (Güneş Enerjisi Santrali) ile de yaklaşık 3.25 MegaWatt elektrik enerjisi üretileceği bilgisi verildi. Nevşehir Valisi Ali Fidan'a, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Furkan Feralan eşlik etti.  
Nevşehir Valisi Ali Fidan, Dumaoğlu yenilebilir enerji tesisinde incelemelerde bulunarak görevlilerden bilgiler aldı.

 

Nevşehir Valisi Ali Fidan, Dumaoğlu Yenilenebilir Enerji Tesisinde incelemelerde bulundu. Nevşehir Belediyesi kısmi ortaklığı ile çöp sahasındaki metan gazının işlenerek elektrik enerjisine dönüştürüldüğü tesiste günlük 1.9 MegaWatt üretim ile yaklaşık bin haneye yetecek elektrik enerjisi üretildiği belirtildi. Yakında faaliyete geçecek olan GES (Güneş Enerjisi Santrali) ile de yaklaşık 3.25 MegaWatt elektrik enerjisi üretileceği bilgisi verildi.

Nevşehir Valisi Ali Fidan'a, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Furkan Feralan eşlik etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.