Sitenin sağında bir giydirme reklam

Türkiye Büro Çalışanları Temsilciliği'ne Nurullah Gökmen atandı

NEVŞEHİR 20.10.2023 - 10:57, Güncelleme: 20.10.2023 - 10:59
 

Türkiye Büro Çalışanları Temsilciliği'ne Nurullah Gökmen atandı

Türkiye Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonuna bağlı olarak Büro Hizmet Kolu alanında faaliyet gösteren Türkiye Büro Çalışanları Sendikası Nevşehir İl Temsilciliği görevine Nurullah Gökmen atandı.
  Türk Büro-Sen Nevşehir İl Temsilcisi Nurullah Gökmen yaptığı açıklamada “Genel Başkanımız Sayın Türkeş Güney’in takdir ve tenzipleri ile devraldığım bu görevde başta ilimiz olmak üzere Türkiye’mizin dört bir yanında görev yapan Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bölünmez bütünlüğü için çaba sarf eden Kamu personelinin yanında olmak ve onların daha müreffeh bir hayat sürdürebilmeleri için elinden gelen çaba ve gayreti göstereceğim” dedi. ​Gökmen, Büro Hizmet Kolunda yetkiye en yakın sendika olan Türkiye Büro Çalışanları Sendikası sancağını daha ileriye taşıyarak Memurlarımızın haklarını hukuki zeminde savunma ve sağlamlaştırma gayreti içerisinde olacağız. Bize inanan ve güvenen tüm kamu personelinin inancını ve güvenini boşa çıkartmamak için elinden gelen tüm gayreti göstereceğini belirtti.
Türkiye Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonuna bağlı olarak Büro Hizmet Kolu alanında faaliyet gösteren Türkiye Büro Çalışanları Sendikası Nevşehir İl Temsilciliği görevine Nurullah Gökmen atandı.

 

Türk Büro-Sen Nevşehir İl Temsilcisi Nurullah Gökmen yaptığı açıklamada “Genel Başkanımız Sayın Türkeş Güney’in takdir ve tenzipleri ile devraldığım bu görevde başta ilimiz olmak üzere Türkiye’mizin dört bir yanında görev yapan Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bölünmez bütünlüğü için çaba sarf eden Kamu personelinin yanında olmak ve onların daha müreffeh bir hayat sürdürebilmeleri için elinden gelen çaba ve gayreti göstereceğim” dedi.

​Gökmen, Büro Hizmet Kolunda yetkiye en yakın sendika olan Türkiye Büro Çalışanları Sendikası sancağını daha ileriye taşıyarak Memurlarımızın haklarını hukuki zeminde savunma ve sağlamlaştırma gayreti içerisinde olacağız. Bize inanan ve güvenen tüm kamu personelinin inancını ve güvenini boşa çıkartmamak için elinden gelen tüm gayreti göstereceğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.