Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir'de İlçe Milli Eğitim Müdürleri toplantısı yapıldı

EĞİTİM 10.10.2023 - 19:07, Güncelleme: 10.10.2023 - 19:07
 

Nevşehir'de İlçe Milli Eğitim Müdürleri toplantısı yapıldı

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı başkanlığında İlçe Milli Eğitim Müdürleri toplantısı yapıldı.
  Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı başkanlığında Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve İlçe Milli Eğitim Müdürlerinin katılımıyla İlçe Milli Eğitim Müdürleri toplantısı yapıldı. Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı başkanlığında düzenlenen toplantıda Türkiye Yüzyılı ve Cumhuriyetimizin 100.yıl kutlamaları, proje çalışmaları, ölçme değerlendirme sistemi, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler ve yarışmalar, seçmeli ders seçimi hakkında bilgilendirme konularında görüş alışverişinde bulunuldu. İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, gündem konularının takip edilmesi, iletişim ve eşgüdümün en üst seviyede tutulması, kıvanç ve kederin birlikte paylaşılmasının önemi, kurum kültürü ve ikliminin geliştirilmesi, planlama, uygulama, kontrol ve önlem alma döngüsü doğrultusunda çalışılarak tüm eğitim camiası olarak eğitime odaklanılması ve Türkiye Yüzyılı için çocuklarımız, İlimiz ve ülkemiz için üst düzeyde bir sinerji oluşturulmasının önemini ve gerekliliğini vurgulayarak emek ve gayretlerinden dolayı toplantıya katılan yöneticilere teşekkür etti.
Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı başkanlığında İlçe Milli Eğitim Müdürleri toplantısı yapıldı.

 

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı başkanlığında Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve İlçe Milli Eğitim Müdürlerinin katılımıyla İlçe Milli Eğitim Müdürleri toplantısı yapıldı. Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı başkanlığında düzenlenen toplantıda Türkiye Yüzyılı ve Cumhuriyetimizin 100.yıl kutlamaları, proje çalışmaları, ölçme değerlendirme sistemi, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler ve yarışmalar, seçmeli ders seçimi hakkında bilgilendirme konularında görüş alışverişinde bulunuldu.

İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, gündem konularının takip edilmesi, iletişim ve eşgüdümün en üst seviyede tutulması, kıvanç ve kederin birlikte paylaşılmasının önemi, kurum kültürü ve ikliminin geliştirilmesi, planlama, uygulama, kontrol ve önlem alma döngüsü doğrultusunda çalışılarak tüm eğitim camiası olarak eğitime odaklanılması ve Türkiye Yüzyılı için çocuklarımız, İlimiz ve ülkemiz için üst düzeyde bir sinerji oluşturulmasının önemini ve gerekliliğini vurgulayarak emek ve gayretlerinden dolayı toplantıya katılan yöneticilere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.