Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Türk Sağlık Sen Vadi Yürüyüşü Düzenledi

SAĞLIK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.04.2014 - 10:11, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Türk Sağlık Sen Vadi Yürüyüşü Düzenledi

Türk Sağlık Sen Nevşehir Şubesi tarafından düzenlenen vadi yürüyüşüne çok sayıda üye katılırken yapılan vadi yürüyüşü ile ilgili olarak Şube Başkanı Turgay Çetin yazılı bir açıklama yaptı. Çetin yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti. ''Sosyal etkinlikler çerçevesinde üyelerimiz arasındaki birlik ve beraberliği güçlendirmek adına Geleneksel vadi yürüyüşümüzü gerçekleştirdik. Türk Sağlık Sen Nevşehir Şubesi 06.04.2014 Pazar günü yapmış olduğu vadi gezisi ile aile bütünlüğünü perçinledi. Ortahisar Kasabasından başlayan vadi yürüyüşümüz Göreme açık hava müzesinde son buldu. Üyelerimizin aileleriyle birlikte ilgi gösterdiği vadi yürüyüşünde Kızılçukur vadisi gezildi. Sağlık çalışanlarının karşılaşmış olduğu sorunların çözümünde her zaman yanlarında olması kadar sosyal etkinliklerle de sağlık çalışanlarının arasındaki birlik ve beraberliğinin bozulmaması için de her zaman Türk Sağlık Sendikası olarak sağlık çalışanlarının yanında olması hususunda gerekli tüm mücadeleyi vereceğiz.''

Türk Sağlık Sen Nevşehir Şubesi tarafından düzenlenen vadi yürüyüşüne çok sayıda üye katılırken yapılan vadi yürüyüşü ile ilgili olarak Şube Başkanı Turgay Çetin yazılı bir açıklama yaptı. Çetin yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti.

''Sosyal etkinlikler çerçevesinde üyelerimiz arasındaki birlik ve beraberliği güçlendirmek adına Geleneksel vadi yürüyüşümüzü gerçekleştirdik. Türk Sağlık Sen Nevşehir Şubesi 06.04.2014 Pazar günü yapmış olduğu vadi gezisi ile aile bütünlüğünü perçinledi.

Ortahisar Kasabasından başlayan vadi yürüyüşümüz Göreme açık hava müzesinde son buldu. Üyelerimizin aileleriyle birlikte ilgi gösterdiği vadi yürüyüşünde Kızılçukur vadisi gezildi. Sağlık çalışanlarının karşılaşmış olduğu sorunların çözümünde her zaman yanlarında olması kadar sosyal etkinliklerle de sağlık çalışanlarının arasındaki birlik ve beraberliğinin bozulmaması için de her zaman Türk Sağlık Sendikası olarak sağlık çalışanlarının yanında olması hususunda gerekli tüm mücadeleyi vereceğiz.''

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.