Sitenin sağında bir giydirme reklam

CHP İl Başkanlığı'na Bülent Yumuş seçildi

SİYASET 08.10.2023 - 17:18, Güncelleme: 08.10.2023 - 17:18
 

CHP İl Başkanlığı'na Bülent Yumuş seçildi

CHP Nevşehir İl Başkanlığı için 2 adayın yarıştığı İl Başkanlığı seçimini 82 oy alan Av. Bülent Yumuş kazandı.
  CHP İl Başkanlığı kongresi Nevşehir Ticaret Borsası konferans salonunda yapıldı. Daha önce İl Başkanlığı adaylığını açıklayan mevcut İl Başkanı Tayfun Ceyhan burada adaylıktan çekildiğini açıklamasının ardından Av. Bülent Yumuş ve Av. Levent Barış Kızılöz İl Başkanlığı için yarıştı. Saat 17.00 itibarıyla açılan sandıkların ardından 82 oy alan Av. Bülent Yumuş CHP İl Başkanlığı’na seçildi. Diğer aday Av. Levent Barış Kızılöz ise 78 oy alabildi.
CHP Nevşehir İl Başkanlığı için 2 adayın yarıştığı İl Başkanlığı seçimini 82 oy alan Av. Bülent Yumuş kazandı.

 

CHP İl Başkanlığı kongresi Nevşehir Ticaret Borsası konferans salonunda yapıldı. Daha önce İl Başkanlığı adaylığını açıklayan mevcut İl Başkanı Tayfun Ceyhan burada adaylıktan çekildiğini açıklamasının ardından Av. Bülent Yumuş ve Av. Levent Barış Kızılöz İl Başkanlığı için yarıştı.

Saat 17.00 itibarıyla açılan sandıkların ardından 82 oy alan Av. Bülent Yumuş CHP İl Başkanlığı’na seçildi. Diğer aday Av. Levent Barış Kızılöz ise 78 oy alabildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.