Sitenin sağında bir giydirme reklam

Özgün ve Çalışkan, Bakan Işıkhan’ı ziyaret etti

SİYASET 05.10.2023 - 18:16, Güncelleme: 05.10.2023 - 18:16
 

Özgün ve Çalışkan, Bakan Işıkhan’ı ziyaret etti

AK Parti Nevşehir milletvekilleri Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan’ı ziyaret ederek bir süre görüştü.
  AK Parti Nevşehir milletvekilleri Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan’ı ziyaret ederek bir süre görüştü. Milletvekilleri Özgün ve Çalışkan açıklamasında, “Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Prof. Dr. Vedat Işıkhan ile Nevşehir’imizin bakanlık nezdindeki konularını istişare etmek imkanı bulduk. Nezaketinden ve kabullerinden dolayı Bakanımıza teşekkür ederiz” dedi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan ise açıklamasında, “AK Parti Nevşehir Milletvekillerimiz Sayın Süleyman Özgün ve Sayın Emre Çalışkan’ı Bakanlığımızda ağırladık. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Yeni yasama yılında yapacakları çalışmalar için başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.
AK Parti Nevşehir milletvekilleri Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan’ı ziyaret ederek bir süre görüştü.

 

AK Parti Nevşehir milletvekilleri Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan’ı ziyaret ederek bir süre görüştü. Milletvekilleri Özgün ve Çalışkan açıklamasında, “Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Prof. Dr. Vedat Işıkhan ile Nevşehir’imizin bakanlık nezdindeki konularını istişare etmek imkanı bulduk. Nezaketinden ve kabullerinden dolayı Bakanımıza teşekkür ederiz” dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan ise açıklamasında, “ AK Parti Nevşehir Milletvekillerimiz Sayın Süleyman Özgün ve Sayın Emre Çalışkan’ı Bakanlığımızda ağırladık. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Yeni yasama yılında yapacakları çalışmalar için başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.