Sitenin sağında bir giydirme reklam

MHP yeni yönetimi ilk toplantısını yaptı

SİYASET 28.09.2023 - 12:28, Güncelleme: 28.09.2023 - 12:28
 

MHP yeni yönetimi ilk toplantısını yaptı

14. Dönem Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Başkanlığı yeni yönetimi ilk toplantısının yaptı.
  Geçtiğimiz hafta sonu yapılan 14. Olağan Kongre sonrası güven tazeleyen Başkan Adnan Doğa ve yeni yönetimi ilk toplantısının yaptı. Salkım Söğüt Kır Bahçesinde yapılan toplantıda ilk olarak tanışma programı organize edildi. Tanışmanın hemen sonrasında konuşan İl Başkanı Adnan Doğu, birlik ve beraberlik mesajları vererek, Nevşehir’de güçlü bir kadro kurmanın gururun yaşadığını söyledi. Yaklaşık 2 saat süren toplantıda yerel seçimlere çok güçlü bir şekilde hazırlanacaklarının altını çizerek, Tıpkı vekillik seçiminde olduğu gibi belediye seçimlerinde de oyları artırıp merkez başta olmak üzere, tüm ilçe ve beldelerde hedefin belediye başkanı çıkartmak olacağını dile getirdi. Toplantı sonunda ise yönetim fotoğraf çektirdi.
14. Dönem Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Başkanlığı yeni yönetimi ilk toplantısının yaptı.

 

Geçtiğimiz hafta sonu yapılan 14. Olağan Kongre sonrası güven tazeleyen Başkan Adnan Doğa ve yeni yönetimi ilk toplantısının yaptı. Salkım Söğüt Kır Bahçesinde yapılan toplantıda ilk olarak tanışma programı organize edildi. Tanışmanın hemen sonrasında konuşan İl Başkanı Adnan Doğu, birlik ve beraberlik mesajları vererek, Nevşehir’de güçlü bir kadro kurmanın gururun yaşadığını söyledi.

Yaklaşık 2 saat süren toplantıda yerel seçimlere çok güçlü bir şekilde hazırlanacaklarının altını çizerek, Tıpkı vekillik seçiminde olduğu gibi belediye seçimlerinde de oyları artırıp merkez başta olmak üzere, tüm ilçe ve beldelerde hedefin belediye başkanı çıkartmak olacağını dile getirdi.

Toplantı sonunda ise yönetim fotoğraf çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.