Sitenin sağında bir giydirme reklam

Milletvekili Emre Çalışkan, “AK Parti bir vefa hareketidir”

SİYASET 25.09.2023 - 17:37, Güncelleme: 25.09.2023 - 17:37
 

Milletvekili Emre Çalışkan, “AK Parti bir vefa hareketidir”

AK Parti Genel Merkezi’nde düzenlenen İlçe Başkanları toplantısına geçmiş dönem İlçe başkanları katılırken, milletvekili Emre Çalışkan açıklamasında, AK Parti’nin bir vefa hareketi olduğunu söyledi.
  AK Parti Teşkilat Başkanlığı bünyesinde AK Parti Genel Merkezi Fuaye Salonunda gerçekleştirilen İlçe Başkanları Buluşması'na Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, Teşkilat Başkanı Serhat Sonugelen, Önceki; Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan, Ürgüp İlçe Başkanı Oğuz Kahraman, Avanos İlçe Başkanı Ömer Önal, Derinkuyu İlçe Başkanı Hakan Demir, Hacıbektaş İlçe Başkanı Emrah Demir katılım sağladı. Siyaset yapmanın, bir davanın mensubu olmanın her şeyden önce bir ailenin mensubu olmak anlamına geldiğini vurgulayan Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, programa ilişkin yaptığı açıklamada, "Siyaset sevgi ister, siyaset proje ister, dürüstlük ister, çalışkanlık ister, fedakarlık ister. Biz yolumuza bu şekilde devam ettiğimiz sürece kimse bileğimizi bükemez, biz bunu biliyoruz. Çünkü bizim temsil ettiğimiz siyaset anlayışı doğaldır, doğrudur, işin özüne uygundur ve istikametini milletinden alan anlayıştır. İşte biz bu yüzden güçlüyüz" İfadelerine yer verdi.
AK Parti Genel Merkezi’nde düzenlenen İlçe Başkanları toplantısına geçmiş dönem İlçe başkanları katılırken, milletvekili Emre Çalışkan açıklamasında, AK Parti’nin bir vefa hareketi olduğunu söyledi.

 

AK Parti Teşkilat Başkanlığı bünyesinde AK Parti Genel Merkezi Fuaye Salonunda gerçekleştirilen İlçe Başkanları Buluşması'na Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, Teşkilat Başkanı Serhat Sonugelen, Önceki; Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan, Ürgüp İlçe Başkanı Oğuz Kahraman, Avanos İlçe Başkanı Ömer Önal, Derinkuyu İlçe Başkanı Hakan Demir, Hacıbektaş İlçe Başkanı Emrah Demir katılım sağladı.

Siyaset yapmanın, bir davanın mensubu olmanın her şeyden önce bir ailenin mensubu olmak anlamına geldiğini vurgulayan Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, programa ilişkin yaptığı açıklamada, "Siyaset sevgi ister, siyaset proje ister, dürüstlük ister, çalışkanlık ister, fedakarlık ister. Biz yolumuza bu şekilde devam ettiğimiz sürece kimse bileğimizi bükemez, biz bunu biliyoruz. Çünkü bizim temsil ettiğimiz siyaset anlayışı doğaldır, doğrudur, işin özüne uygundur ve istikametini milletinden alan anlayıştır. İşte biz bu yüzden güçlüyüz" İfadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.