Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Bağımsız Olarak Kazandığı 2 Seçimin Ardından Bu Kez Chp’den Belediye Başkanı Oldu

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.04.2014 - 10:09, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Bağımsız Olarak Kazandığı 2 Seçimin Ardından Bu Kez Chp’den Belediye Başkanı Oldu

Hacıbektaş ilçesinde ilk olarak 2004 yılında gerçekleştirilen Mahalli İdareler Seçimlerinde Bağımsız Belediye Başkan Adayı olan ve belediye başkanlığını kazanan Ali Rıza Selmanpakoğlu, 2009 yılında gerçekleştirilen seçimlerde ise ikinci kez bağımsız olarak aday oldu ve başkanlık koltuğuna oturdu.21 Mayıs 2011 tarihinde Hacıbektaş’da yapılan törenle CHP’ye katılan Selmanpakoğlu, 30 Mart 2014 tarihindeki seçimlere ise bu kez CHP Belediye Başkan Adayı olarak katıldı.Bu seçimlerde de rakiplerini geride bırakarak belediye başkanı seçilen Selmanpakoğlu, ilçede 3 dönem üst üste belediye başkanı seçilerek bir ilke imza attı.   ‘ALİ RIZA SELMANPAKOĞLU KİMDİR?’   Ali Rıza Selmanpakoğlu, evli 4 çocuk 5 torun sahibidir.İlk Orta lise tahsilini Ankara’da tamamladıktan sonra Kara Harp Okuluna girdi. 1965 yılında Kara Harp Okulu'ndan Topçu Subayı olarak silahlı kuvvetlere katıldı. 1966 Yılında Topçu ve Füze Okulundan mezun oldu. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin çeşitli kademelerinde takım, batarya (bölük), tabur ve alay komutanlıkları görevlerinde bulundu. Milli Savunma Bakanlığı teftiş daire başkanlığında plan program şube müdürü olarak görev yaptı. Alay komutanlığı görevinden sonra Kara Harp Okuluna öğretim başkanlığı (Dekanlık) Plan Program Şube Müdürlüğüne atandı. 1996 yılında Tuğgeneralliğe yükselerek 58. topçu Tugay Komutanlığına atandı. Bu görevini tamamladıktan sonra 2000 yılında kadrosuzluktan emekliye ayrıldı.

Hacıbektaş ilçesinde ilk olarak 2004 yılında gerçekleştirilen Mahalli İdareler Seçimlerinde Bağımsız Belediye Başkan Adayı olan ve belediye başkanlığını kazanan Ali Rıza Selmanpakoğlu, 2009 yılında gerçekleştirilen seçimlerde ise ikinci kez bağımsız olarak aday oldu ve başkanlık koltuğuna oturdu.21 Mayıs 2011 tarihinde Hacıbektaş’da yapılan törenle CHP’ye katılan Selmanpakoğlu, 30 Mart 2014 tarihindeki seçimlere ise bu kez CHP Belediye Başkan Adayı olarak katıldı.Bu seçimlerde de rakiplerini geride bırakarak belediye başkanı seçilen Selmanpakoğlu, ilçede 3 dönem üst üste belediye başkanı seçilerek bir ilke imza attı.
 
‘ALİ RIZA SELMANPAKOĞLU KİMDİR?’
 
Ali Rıza Selmanpakoğlu, evli 4 çocuk 5 torun sahibidir.İlk Orta lise tahsilini Ankara’da tamamladıktan sonra Kara Harp Okuluna girdi. 1965 yılında Kara Harp Okulu'ndan Topçu Subayı olarak silahlı kuvvetlere katıldı. 1966 Yılında Topçu ve Füze Okulundan mezun oldu. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin çeşitli kademelerinde takım, batarya (bölük), tabur ve alay komutanlıkları görevlerinde bulundu. Milli Savunma Bakanlığı teftiş daire başkanlığında plan program şube müdürü olarak görev yaptı. Alay komutanlığı görevinden sonra Kara Harp Okuluna öğretim başkanlığı (Dekanlık) Plan Program Şube Müdürlüğüne atandı. 1996 yılında Tuğgeneralliğe yükselerek 58. topçu Tugay Komutanlığına atandı. Bu görevini tamamladıktan sonra 2000 yılında kadrosuzluktan emekliye ayrıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.