Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kızılırmak’ta can veren Yusuf Bozkuş Avanos’ta defnedilecek

GÜNCEL 05.08.2023 - 14:46, Güncelleme: 05.08.2023 - 14:46
 

Kızılırmak’ta can veren Yusuf Bozkuş Avanos’ta defnedilecek

Kızılırmak nehrinde botun alabora olması sonrası hayatını kaybeden Yusuf Bozkuş ikindi namazından sonra toprağa verilecek.
  Dün akşam saatlerinde arkadaşı ile Kızılırmak nehrinde bot ile tur yapan 34 yaşındaki Yusuf Bozkuş botun devrilmesi sonrasında kaybolmasının ardından sabah saatlerinde cansız bedenine ulaşılmıştı. Yusuf Bozkuş’un otopsi sonucu çıkmasının ardından Bozkuş’un cenazesi ailesine teslim edildi. 34 yaşındaki Yusuf Bozkuş’un cenaze namazı bugün ikindi namazına müteakip Mezarlık Taziye evinde kılınacak olan cenaze namazının ardından toprağa verilecek.
Kızılırmak nehrinde botun alabora olması sonrası hayatını kaybeden Yusuf Bozkuş ikindi namazından sonra toprağa verilecek.

 

Dün akşam saatlerinde arkadaşı ile Kızılırmak nehrinde bot ile tur yapan 34 yaşındaki Yusuf Bozkuş botun devrilmesi sonrasında kaybolmasının ardından sabah saatlerinde cansız bedenine ulaşılmıştı. Yusuf Bozkuş’un otopsi sonucu çıkmasının ardından Bozkuş’un cenazesi ailesine teslim edildi.

34 yaşındaki Yusuf Bozkuş’un cenaze namazı bugün ikindi namazına müteakip Mezarlık Taziye evinde kılınacak olan cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.