Sitenin sağında bir giydirme reklam

Eşi ve kızını öldüren cani koca teslim oldu

ASAYİŞ 22.07.2023 - 14:57, Güncelleme: 22.07.2023 - 15:01
 

Eşi ve kızını öldüren cani koca teslim oldu

Nevşehir’in Avanos ilçesinde otelin havuzunda eşi ve çocuğunu öldüren cani koca jandarma ekiplerine teslim oldu.
  Danimarka’dan Türkiye’ye tatil için gelen Zübeyde T. ve 6 yaşındaki kızı Hatice T. boşanmak üzere olduğu eşi Yaşar T. tarafından kaldıkları otelin havuzunda vahşice öldürüldü. Eşi ve kızını öldüren Yaşar T. olay yerinden kaçmasının ardından bir süre sonra jandarma ekiplerine teslim olduğu öğrenildi. Eşi tarafından öldürülen Zübeyde T. ve kızı Hatice T.’nin tatillerini geçirmek üzere Danimarka’dan geldikleri öğrenilirken ailenin Sivas nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.
Nevşehir’in Avanos ilçesinde otelin havuzunda eşi ve çocuğunu öldüren cani koca jandarma ekiplerine teslim oldu.

 

Danimarka’dan Türkiye’ye tatil için gelen Zübeyde T. ve 6 yaşındaki kızı Hatice T. boşanmak üzere olduğu eşi Yaşar T. tarafından kaldıkları otelin havuzunda vahşice öldürüldü. Eşi ve kızını öldüren Yaşar T. olay yerinden kaçmasının ardından bir süre sonra jandarma ekiplerine teslim olduğu öğrenildi.

Eşi tarafından öldürülen Zübeyde T. ve kızı Hatice T.’nin tatillerini geçirmek üzere Danimarka’dan geldikleri öğrenilirken ailenin Sivas nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.