KAPADOKYA ÜNİVERSİTESİ

Ürgüp’te polis akaryakıt kaçakçısını kovalamaca sonrası yakaladı

ASAYİŞ 21.07.2023 - 20:26, Güncelleme: 21.07.2023 - 20:30
 

Ürgüp’te polis akaryakıt kaçakçısını kovalamaca sonrası yakaladı

Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde polis ile akaryakıt kaçakçısını kovalamacanın sonrasında yakaladı.
Alınan bilgilere göre, bugün saat 16:00 sularında meydana geldi. Polis ekipleri PTS sisteminden takibe aldığı 27 AFU 017 plakalı aracı durdurmak istedi. Dur ihtarına uymayan araç kaçtı. Kaçan araç daha sonra Duayeri Mahallesinde çıkmaz bir sokakta Ürgüp İlçe Emniyet Müdürlüğü sivil asayiş ekiplerince durduruldu. Araçtan inerek kaçmak isteyen M.L isimli şahıs yine burada sivil asayiş ekiplerince kıskıvrak yakalandı. Olası durumlara karşın polis ekipleri çevrede geniş çaplı güvenlik önlemi alırken, durdurulan araçta polis ekiplerince yapılan aramada boş benzin bidonları, yüklü miktarda nakit para, tüfek ve çeşitli suç aletleri ele geçirildi. Bunun üzerine polis ekiplerince emniyetin göz bebeği olan Bozo isimli arama köpeğince arama yapıldı. Durdurulan araç daha sonra çekici yardımı ile detaylı bir arama yapılmak üzere emniyet binasına götürülürken, M.L isimli şahıs ise polis ekiplerince gözaltına alındı.
Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde polis ile akaryakıt kaçakçısını kovalamacanın sonrasında yakaladı.

Alınan bilgilere göre, bugün saat 16:00 sularında meydana geldi. Polis ekipleri PTS sisteminden takibe aldığı 27 AFU 017 plakalı aracı durdurmak istedi. Dur ihtarına uymayan araç kaçtı.

Kaçan araç daha sonra Duayeri Mahallesinde çıkmaz bir sokakta Ürgüp İlçe Emniyet Müdürlüğü sivil asayiş ekiplerince durduruldu. Araçtan inerek kaçmak isteyen M.L isimli şahıs yine burada sivil asayiş ekiplerince kıskıvrak yakalandı.

Olası durumlara karşın polis ekipleri çevrede geniş çaplı güvenlik önlemi alırken, durdurulan araçta polis ekiplerince yapılan aramada boş benzin bidonları, yüklü miktarda nakit para, tüfek ve çeşitli suç aletleri ele geçirildi. Bunun üzerine polis ekiplerince emniyetin göz bebeği olan Bozo isimli arama köpeğince arama yapıldı.

Durdurulan araç daha sonra çekici yardımı ile detaylı bir arama yapılmak üzere emniyet binasına götürülürken, M.L isimli şahıs ise polis ekiplerince gözaltına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.