MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyesinin yeni makam aracı ‘’Kapadokya’’ renkli Togg oldu

NEVŞEHİR 26.05.2023 - 13:45, Güncelleme: 26.05.2023 - 13:45
 

Nevşehir Belediyesinin yeni makam aracı ‘’Kapadokya’’ renkli Togg oldu

Türkiye'nin yerli otomobili Togg, Nevşehir Belediyesinde makam aracı olarak kullanılmaya başlandı.
  Belediye binası önüne getirilen 50 TOG 050 plakalı "Kapadokya" rengini taşıyan T10X model Togg'a ilgi gösteren vatandaşlar, aracı inceleyip hatıra fotoğrafı çektirdi. Belediye Başkanı Mehmet Savran, gazetecilere, kentin çeşitli noktalarına şarj istasyonları kurulduğunu, sayısının artırılması için çalışmaların da sürdüğünü belirterek, " Togg aslında bir simge. Türk insanının yapabileceğini, başarabileceğini gösteren bir simge. Ülkemizde son dönemde savunma sanayimiz başta olmak üzere birçok alanda teknolojik gelişmeler yaşandı. Togg’da bunların bir nişanesi. Yerli olmasının yanında renk tercihleri arasında ‘Kapadokya’ bulunması içi çok mutlu etti. Kapadokya’nın merkezi olan şehrimizin belediyesine bir Togg almak için geçtiğimiz günlerde girişimlere başladık ve renk tercihimizde tabi ki Kapadokya oldu. Şehrimize hayırlı olsun. Türk insanının, Türkiye’nin neler başarabileceğini simgelen bir aracı üstelik Kapadokya rengiyle şehrimize kazandırmak bizi çok mutlu etti. Hep söylüyoruz, Türkiye içinde, Nevşehir içinde yeni bir yüzyıl başlıyor. Bu da Türkiye Yüzyılı, Nevşehir Yüzyılı olacak. Bunun bir söylemden ibaret olmadığını da inşallah hep birlikte göreceğiz." dedi. AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün de Türkiye'nin son yıllarda milli teknoloji alanında hamleler yaptığını, Togg'un bu kapsamdaki başarının göstergesi olduğunu ifade etti. Yerli araca tüm renklerin yakıştığını kaydeden AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan ise "Türkiye kendi İHA, SİHA ve gemisini yapan bir ülke. Sayın Cumhurbaşkanı'mız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde 60 yıllık hayali gerçekleştirdik. Bu hafta sonu yapılacak seçimde Sayın Cumhurbaşkanı'mızı yeniden seçmek suretiyle bütün bu kazanımlar devam edecek." diye konuştu. AK Parti İl Başkanı Kemikkıran da şunları söyledi: “Bu gururu, bu onuru bize yaşattığı için genel başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a şükranlarımızı arz ediyoruz. Bu bir nişane, bu bir başlangıç. İnşallah bunun niceleri devam edecek. Kıymetli belediye başkanıma da ve şehrimize de hayırlı uğurlu olsun diyorum.”  
Türkiye'nin yerli otomobili Togg, Nevşehir Belediyesinde makam aracı olarak kullanılmaya başlandı.

 

Belediye binası önüne getirilen 50 TOG 050 plakalı "Kapadokya" rengini taşıyan T10X model Togg'a ilgi gösteren vatandaşlar, aracı inceleyip hatıra fotoğrafı çektirdi.

Belediye Başkanı Mehmet Savran, gazetecilere, kentin çeşitli noktalarına şarj istasyonları kurulduğunu, sayısının artırılması için çalışmaların da sürdüğünü belirterek, " Togg aslında bir simge. Türk insanının yapabileceğini, başarabileceğini gösteren bir simge. Ülkemizde son dönemde savunma sanayimiz başta olmak üzere birçok alanda teknolojik gelişmeler yaşandı. Togg’da bunların bir nişanesi. Yerli olmasının yanında renk tercihleri arasında ‘Kapadokya’ bulunması içi çok mutlu etti. Kapadokya’nın merkezi olan şehrimizin belediyesine bir Togg almak için geçtiğimiz günlerde girişimlere başladık ve renk tercihimizde tabi ki Kapadokya oldu. Şehrimize hayırlı olsun. Türk insanının, Türkiye’nin neler başarabileceğini simgelen bir aracı üstelik Kapadokya rengiyle şehrimize kazandırmak bizi çok mutlu etti. Hep söylüyoruz, Türkiye içinde, Nevşehir içinde yeni bir yüzyıl başlıyor. Bu da Türkiye Yüzyılı, Nevşehir Yüzyılı olacak. Bunun bir söylemden ibaret olmadığını da inşallah hep birlikte göreceğiz." dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün de Türkiye'nin son yıllarda milli teknoloji alanında hamleler yaptığını, Togg'un bu kapsamdaki başarının göstergesi olduğunu ifade etti.

Yerli araca tüm renklerin yakıştığını kaydeden AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan ise "Türkiye kendi İHA, SİHA ve gemisini yapan bir ülke. Sayın Cumhurbaşkanı'mız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde 60 yıllık hayali gerçekleştirdik. Bu hafta sonu yapılacak seçimde Sayın Cumhurbaşkanı'mızı yeniden seçmek suretiyle bütün bu kazanımlar devam edecek." diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı Kemikkıran da şunları söyledi: “Bu gururu, bu onuru bize yaşattığı için genel başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a şükranlarımızı arz ediyoruz. Bu bir nişane, bu bir başlangıç. İnşallah bunun niceleri devam edecek. Kıymetli belediye başkanıma da ve şehrimize de hayırlı uğurlu olsun diyorum.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.